Warnerin Guardians of Middle-Earth ilmestyy ainakin PlayStation 3:lle joulukuussa. PlayStation Networkiin peli jalkautuu oletettavasti 5. päivä. Myöhemmin samalla viikolla julkaistaan myös levyversio.

Latauspalvelusta pelin voi imaista alle 15 eurolla. Levyversiosta pitääkin pulittaa briteissä 25 puntaa eli noin 30 euroa, mutta hintaeroa selitetään pakettiin kuuluvilla PSN-latausseteleillä ja kausikortilla.

Guardians of Middle-Earthiin on tarkoitus julkaista laajennuksina karttoja, pelimuotoja ja uusia hahmoja. Muutamat hahmoista liittyvät Hobitti-elokuvaan.

Guardians of Middle-Earth on yksi harvoista konsoleille suunnatuista MOBA-peleistä. Xbox 360 -version julkaisusta ei vielä ole tarkempaa aikataulua tarjottu. Eurogamerin saamien tietojen mukaan levypainosta ei näillä näkymin tuoda Microsoftin konsolille.

Käytännössä pelaajalle annetaan Guardians of Middle-Earthissa ohjattavaksi yksi poikkeuksellisen vahva hahmo, kuten esimerkiksi Gandalf. Samalla taistelukentällä vipeltää paljon alemman tason sotureita ennalta määriteltyjä polkuja pitkin.

Tarkoituksena on tuhota vastustajien tukikohta tai ainakin kerätä enemmän pisteitä. Tämä hoituu kaatamalla vihollissankareita, -sotureita ja -puolustustorneja.

Päivitys 10.10: Warner on antanut tarkempia tietoja pelin julkaisusta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa