Gangstat riehuvat taas Saints Row'lla / Uutiset / pelaaja.fi

Gangstat riehuvat taas Saints Row'lla

5.04.2008 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
29

THQ esitteli Gamers Day -tapahtumassaan San Franciscossa GTA-haastaja Saints Row'n jatko-osaa.

GTA IV:n ilmestymisen lähestyessä on pakko pohtia, miten Saints Row 2 voi vastata sen haasteeseen. Testin perusteella peli erottautuu ainakin älyttömillä tulitaisteluillaan, sillä vaikka tekijät kertovat tehneensä tarinasta realistisemman, räjähdyksiä riittää entistä enemmän. Lisäksi oman gangstan kustomointi onnistuu hyvin, ja päähenkilöstä saa yhtä hyvin kaljun ja lihavan trailer trash -hyypiön kuin treenatun muskeligangsterin. Todellista kuvaa Saints Row 2:sta ei vielä oikein saa, sillä peli on selkeästi keskeneräinen, ja erilaisia outoja teknisiä ongelmia riitti pelitestin aikana.

Tässä viimeisimmät kuvat pelistä:

sr2_gunfire.jpgsr2_gyros_3.jpgsr2_heli_attack_3.jpgsr2_nightclub.jpgsr2_over_matts_dead_body_2.jpgsr2_funk.jpg

sr2_jetski_2.jpg

Saints Row 2 ilmestyy PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle elokuun 26. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Nam,olipas mehevää vettä. :) Kyllä minä tämän hommaan jahka GTA 4 on pelattu. Vaikuttaisi aika hyvältä,vilä kun ykkönenkin oli ihan hyvää viihdettä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuka tietää, ehkä tästä tulee vielä mahti peli. :)

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Tässä pelissä on muuten ihan varmaan joitakin samoja biisejä radio kanavilla kuin GTA4:ssa.

Käyttäjän marko karinkanta kuva
marko karinkanta

Pakko hankintoja GTA4:nen, MGS 4:nen, Mercenaries 2:nen, Just Cause 2:nen ja Saints row 2:nen ja monta muuta. Tänä vuonna menee rahaa peleihin aika paljon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En kyllä tajua miksi juuri tämä peli olisi se "GTA:n haastaja". Kyllähän tämä peli on sentään vähän erilainen kuin GTA vaikka ihan mallikkaalta peliltä vaikuttaakin

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

No jaa. Itse en ikinä Saint Rowista pitänyt enkä tule varmaan tästäkään pitämään koska Gangstailu oli vedetty aivan yli ja pelin tarina oli todella huono.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Todellakin, ainoa kysymys tämän pelin kohdalla on, kuinka pahasti se jää GTAIV varjoon?Koska varmasti jokainen ymmärtää että niin käy, ja on sääli, jos peli on hyvää A-luokkaa.

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

Hienolta näyttää kuvista päätellen. Itse odotan Saints Row kakkosta ehkä jopa enemmänkin kuin GTA IV:tä koska satun olemaan juuri kiinnostunut kaikenmaailman gangstailusta, ja Saints Rown ns. huumoriasenteesta hip hop-kulttuuriin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Tulitaistelupainoitteisuus voi olla peräti hyväkin juttu. Ei kaiken tarvitse olla aivan täysin kuin GTA. Alueetkin vaikuttavat mukavan vaihtelevilta. Vielä kun monipuolisuus on kunnossa, niin tässähän voi olla kovakin peli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse pidin ensimmäisestä osasta todella paljon sen kustominnin takia. Oli todella siistiä tehdä se oma "gansta" naamasta vaatteisiin. Ja autojenkin kustomointikin oli lystiä. Odotan innolla minkälainen tulee, mutta pelataan nyt ensi tuo GTA :)

Nostoja