Gargamelin metkut saapuvat uusimmalle sukupolvelle – The Smurfs: Mission Vileaf varmistui myös PS5:lle ja Xbox Seriesille / Uutiset / pelaaja.fi

Gargamelin metkut saapuvat uusimmalle sukupolvelle – The Smurfs: Mission Vileaf varmistui myös PS5:lle ja Xbox Seriesille

14.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
The Smurfs: Mission Vileaf

Julkaisija Microids ja kehittäjä OSome Studio paljastivat uuden The Smurfs: Mission Vileaf -trailerin. Samalla esiteltiin kaksi 3D-toimintaseikkailun erikoispainosta: Smurftastic sekä Collector Edition.

Lokakuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saapuva sininen seikkailu varmistettiin lisäksi Sonyn ja Microsoftin uusimmille konsoleille. PS5- ja Series X -versioita ei vielä päivätty tarkemmin, mutta niitä voi odotella saapuvaksi ensi vuonna.

Himosmurffaajat voivat hankkia omakseen toisen, tai vaikka molemmat, paljastetuista erikoispainoksista. Smurftastic Edition sisältää itse pelin, 3 litografiaa eli painokuvaa, Suursmurffi-avaimenperän ja tarroja. Collector Edition lisää edellisiin hartsista valetun Pattismurffin sekä pelin soundtrackin.

The Smurfs: Mission Vileaf Collector Edition

The Smurfs: Mission Vileaf kertoo smurffien ponnisteluista Gargamelin pahoja suunnitelmia vastaan. Ilkeä velho on nimittäin löytänyt kaavan, jonka avulla hän voi putkautella vaarallista Vileaf-kasvia minne haluaa. Kasvin tiputtamat Viletrap-siemenet houkuttelevat smurffiparkoja ja nappaavat ne ansaansa.

The Smurfs: Mission Vileaf ilmestyy 26. lokakuuta PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle. Xbox Series- ja PS5-julkaisut seuraavat perässä vuoden 2022 puolella.

Lähde: Microids

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onko kokeileva 1970-luku taas muodissa? Strumffien isäntäsarja Johannes ja Pirkale oli usein kiehtovampi, mikä saattoi johtua siitä miten tyhmän yksinkertainen hahmo Suurstrumffi joskus oli. Toisaalta kiehtoo ajatus, menisikö enää läpi tarina jossa Gargamel "luo" sienikylän häiriöksi Strumffineidon, kenet lopulta Suurstrumffi itse "fiksaa" hyväksyttävämpään nykymuotoonsa.

Nostoja