GC06: Ensitestissä Tony Hawk's Project 8 / Uutiset / pelaaja.fi

GC06: Ensitestissä Tony Hawk's Project 8

25.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
6

Totesin blogissani, etten pelattuani lyhyesti Tony Hawk's Project 8:ia ollut siitä järin innostunut, mutta pidemmän pelisession jälkeen peli on osoittautunut huomattavasti nautinnollisemmaksi. Nyt tuskin maltan odottaa lopullista versiota!

Asiaa auttoi sekin, että Activision oli muokannut messujen toisena päivänä demoyksikön Samsung-näytön asetukset oikein, joten homma näyhtti paljon paremmalta kuin keskiviikkona.

Neversoft kertoi ennen E3-messuja THP8:in "hidastetusta kikkatilasta", josta pelin E3-trailerin kuvamatsku käytännössä koostui. Muistin tämän tänään ja halusin testata kuinka homma toimisi käytännössä. Focus-tilahan löytyy THUG2:sta ja American Wastelands -peleistä. Se on kuin bullet time -tila. Xbox 360 -versiossa focus-tila on oikeastaan kikkatila, jossa analogitikuilla hallitaan skeittaajan jalkoja. Tämä tila aktivoidaan painamalla molempia analogitikkuja yhtäaikaisesti. Tällöin peli hidastuu superhitaaseen tilaan ja kamera zoomaa lähemmäksi, jolloin ruudulla näkyvät vain jalat ja lauta. Ideana on se, että tikkuja liikuttamalla voi luoda flippejä ja ja muita temppuja ohjaamalla skeittaajan jalkoja. Painamalla vasenta tikkua ylös, vasen jalka liikkuu ja potkaisee laudan flippiin.

Tämä uusi hidastustila on aivan helvetin siistin näköinen ja tuntuinen. Skeittaaja ja lauta itse ovat superyksityiskohtaisia. En tosin onnistunut kertaakaan laskeutumaan temppua, kun pyöräyttelin lautaa tikuilla, mutta tosi siistiltä homma kuitenkin tuntui. Tämä on selvästi ominaisuus niille, jotka haluavat todella hallita flippi-temppujen tekemisen. Tilaa ei käsittääkseni ole pakko käyttää ellei halua. Sen opetteleminen kuitenkin viehättää erittäin paljon.

Pitemmän pelisession perusteella Tony Hawk's Project 8 (Xbox 360) on oivallinen askel takaisin realistisemmalle polulle ja pelin avoin maailma, se pieni kaistale mitä sain kokeilla, tuntui todella hyvältä.

_25__heelflip_mikev_shops_png_jpgcopy.jpg

_2__airwalk_shops_png_jpgcopy.jpg

Kun näin pelin ensikertaa videolta ja puhuin neversoftille viime huhtikuussa, en ollut järin innostunut. Nyt, jokainen kerta kun olen pelin nähnyt ja saanut pelata sitä, olen siitä entistä innostuneempi.

Tony Hawk's Project 8 julkaistaan PS3:lle ja Xbox 360:lle marraskuussa. Myös PS2-, PSP-, DS-, ja Xbox saavat oman versionsa Shaba Gamesin toimesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Vaikka TH-sarja on jauhanut paikoillaan pari viimeistä vuotta, on se silti yksi suosikeistani. Toivottavasti Project8 tekee sen minkä lupaa ja tuo sarjan takaisin juurilleen. Mikään ei voita "real life"-tyylin toteutettua S-K-A-T-Ea kaksinpelinä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli kuullostaa hyvältä, mutta näyttää aivan samalta kuin muut parivuotta vanhat Tony Hawkit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

DownHill Jamia

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mielenkiintoista... Taitaa päätyä tämäkin peli pyörimään PS3:messani! :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei tee vaikutusta. Missä on Sonyn lupaama 1920x1080p/120fps?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mua ei oikeestaan edes haittaa jos pelissä ei ole mitään "uutta". Riittää kun tekevät niistä tehtävistä oikeen extra mega mega vaikeita. Ei mitään THUG 1&2 nössö modea mitä ne sanoi SICK vaikeus asteeksi. Ja samoten ois mukava jos siinä keskityttäs skeittaukseen eikä ostoskärryllä ajeluun.
Eli siis vaikeempia tehtäviä kun aikasemmat on ollu LIIAN HELPPOJA!!!