GC06: Testasimme Wiin Need for Speediä / Uutiset / pelaaja.fi

GC06: Testasimme Wiin Need for Speediä

25.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
22

Odotin torstaina lähes tunnin päästäkseni kokeilemaan Need for Speedin Wii-demoa. Juuri kun olin pääsemässä demohuoneeseen pelin pariin, minulle ilmoitettiin, että Within Temptations -bändi tulisikin tutustumaan EA:n Wii-peleihin, joten toimittajien tapaamiset siirtyvät. Tätä kiroillessani lähdin pois ja päätin yrittää onnea perjantaina kun aikataulu antaisi periksi.

Päästiinpä sitä viimeinkin kokeilemaan tänään. EA:n henkilökunta korosti, että pelattavissa oli lähinnä Wii-demo Need for Speedistä eikä Need for Speed Carbon. Tekijätiimi ei yksinkertaisesti tiedä kuinka paljon matskua se ehtii luoda Wii-versiota varten ennen Carbonin julkaisua. Wii-versio ilmestyy tietenkin samaan aikaan, kuin muutkin versiot, mutta puheiden perusteella, sisältö voi olla jonkin verran vähäisempää.

Demo oli parhaimman näköinen Wii-peli, jonka olen messuilla nähnyt. Ruudunpäivitys oli varsin sulavaa (ja se hyvin perinteisesti teknisesti keskinkertaisessa NFS-sarjassa) ja grafiikassa mukavaa rikkautta, eikä sellaista kliinisyyttä mitä PS3- ja Xbox 360 -versioissa. Näytti kivalta.

Toisin kuin valtaosaa muita Wii-ajopelejä kuten Carsia, ei autoa ohjata pitämällä Wiimotea molemmissa käsissä poikittain. Sen sijaan, auto kääntyy liikuttamalla Wiimotea laidasta toiseen, toisin sanoen, osoitat sinne minne ajat. Kaasuna toimii Nuncha-ohjaimen analogitikku.

Sen olen jo huomannut, että Wii-peleihin perehtyminen vaatii aikamoista muutosta totuttuihin tapoihin, enkä tiedä onko Wii-tapa paljoa helpompi, saati parempi. Ohjaus tuntui hyvältä ja homma oli tosiaan kokeiluasteella, muttei ohjaus tunnu niin tarkalta, kuin risti- tai analogitikulla ohjattuna. Auton ohjaaminen osoittamalla ajosuuntaa, ei oikein tuntunut intuitiiviselta.

Demo oli kuitenkin rohkaisevan hyvän näköinen ja kuuloinen. Valitettavasti kuvia ei saanut ottaa, eikä niitä pelistä jaettu, mutta katsokaa Need for Speed Underground 2 GameCubella, niin ei olla kovin kaukana siitä missä mennään.

15_lite.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No jaa, aika hassua tehdä tommonen hutastu versio wiille. :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ohjaaminen kuullostaa hienolta mutta grafiikka näyttää pari vuotta vanhalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli jota ei tarvitse odottaa. Ainakaan noilla tiedoilla. Vajaa pelipaketti, jonka ohjaus ei ainakaan kuulosta toimivalta. Ei näin pojat.

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Eii... ohjainta osoitetaan sinne minne haluaa ajaa? Voi rähmä... kuulostaa ylivoimaisen surkealta. Siis... totaalisen. Ei sitä mullistavuutta tarvitse jokapaikkaan tunkea jos on olemassa parempiakin tapoja - kohtuus kaikessa.

:(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaikuttaako nyt siltä että Wiitä ja sen ohjausmenetelmää on hypetty hieman liikaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EA maksaa Nintendolle muutaman sata tuhatta dollaria ja pelistä tulee "Need for Speed Mario" ja kauppa käy taas kuin häkä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuollaiseenko paskaan nykyään pelifirmat kuluttavat vähäisiä resursejaan. Satsaisivat tietokonepelehin paska konsoleiden sijaan.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

"Vaikuttaako nyt siltä että Wiitä ja sen ohjausmenetelmää on hypetty hieman liikaa.."

Ja jokuko on ihan aikuisten oikeasti odotellut jotain vallankumouksellista !!!EA:n!!! peleiltä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En yhdy paskakommenttiisi, mutta saisivat satsata resursseja konsolipeleihin enemmän kuin niihin paska pc peleihin

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Äskeinen kommentti edelliselle viestille, eikä Yarichinille :)