GC06: The Darkness -peli rokkaa / Uutiset / pelaaja.fi

GC06: The Darkness -peli rokkaa

26.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
29

2K Games ja sitä kautta Take 2, ovat kovassa nousussa. E3-messuilla vakuuttivat sellaiset 2K:n kustantamat pelit kuin The Darkness, BioShock, Stronghold Legends, Dungeon Siege 2 ja Prey. Muutamaa näistä esiteltiin myös Games Conventionissa, mutta Darkness oli ainoa jonka demo tarjosi merkittävästi uusia juttuja. Jo E3:illa vakuuttanut, synkkä, samannimiseen sarjakuvaan perustuva fps-peli painui mieleen messujen ykköspelinä: tämä on pakko saada, kun se julkaistaan vuoden 2007 alussa. Niin vakuuttavaa meininki oli parin uuden kentän perusteella.

Starbreeze demosi pelin aloittavaa kohtausta. Tekijät eivät halua "tylsää ja perinteistä" alkua, vaan vauhtia ja antaa pelaajalle vaikuttaa tapahtumiin, vaikka raiteilla mennäänkin Half-Lifen aloittavien kohtausten tyyliin. Päähahmo Jackie Estacado istuu avo-auton takapenkillä ja pelaaja näkee kaiken Jackien silmistä, tietenkin, kun fps-peli on kyseessä.

The_Darkness_Screen_10.jpgThe_Darkness_Screen_06.jpg

Kuskina toimiva vanhempi mies, toinen ponnarihäntäinen matkustaja ja Jackie keskustelevat pieleen menneestä keikasta ja pelkäävät mafiapomonsa kostoa. Auto huristaa täysillä tunnelissa väistellen muuta liikennettä. Hahmojen kasvojen animaatio on uskomattoman hyvää. Sitä on grafiikkakin. The Darkness ei ihan ollut sitä mitä visuaalisesti odotin E3:ssa, mutta nyt grafiikassa oli potkua. Tässä vaiheessa pelaaja voi vain katsella tapahtumia, eikä muuta.

Yhtäkkiä autoa kohti ammutaan ja perässä ovatkin poliisit. Kuskin kaasujalkaan tulee vauhtia ja auto kiitää vauhdilla tunnelissa, hipoen muita autoja ja aiheuttaen kolareita. Fiilis on hektinen ja pelin vahva grafiikka tuo tämän vauhdikkaan aloituksen eloon. Ponnarihäntäinen kaveri ammuskelee kohti takaa-ajajia ja heittää Jackielle haulikon. Sitten ponnarimiehellek äy köpelösti. Hän nojaa autosta ulos, jotta pystyis ampumaan paremmin. Ohikiitävä rekka leikkaa miehen kuitenkin kahtia...

Hetken kuluttua, auto päätyy toista väistäessään tunnelinhaarasta maanalaiselle työmaalle ja tuloksena on hillitön kolari ja ruutu pimenee. Seuraavaksi herätään rojun seasta ja kuski on paketissa... molemmat jalat ovat muusina. Valuva veri on erityisen hienon ja samalla puistattavan ikävän näköistä.

Kuski on mennyttä, mutta antaa Jackielle lahjan tämän 21-vuotissyntymäpäivän kunniaksi: kaksi pistoolia. Sitten Jackie pakenee takana tulevia vihollisia ja viranomaisia tunnelin uumeniin.

Siirrymme seuraavan kenttään, mutta jätetään sen kuvaileminen myöhemmälle ajankohdalle.

The_Darkness_Screen_07.jpgThe_Darkness_Screen_03.JPG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no milles konsolille tämä tulee?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS360

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Jep.. molemmille tehokonsolille tulossa oleva peli.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

PS3-versio kuulemma sisältää vielä Nosferatu- mustavalkoleffan ja oliko se 5 jaksoa Kippari Kallea. Ja ei, en valehtele.
Kiinnostus tähän peliin alkoi silloin kun näin että pelaajalla on jokin lonkero aseena. Näette sen kuvan (ei kokonaisena kuitenkaan) tuolta ylhäältä missä hyökätään NYPD:n auton kimppuun. Pelikin kuulostaa lupaavalta. Kiitos tästä, Pelaaja!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eihän tässä enään rahat riitä kun pitäisi Wii ostaa, tämä ja vähän kaikenlaista... :D

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Fps peli kunnollisilla erikoisvoimilla the Darkness mailmassa herättää jo minunkin kiinnostukseni.
Tosin nämä "lonkerot" han ovat jonkin kaltaisia hirviöitä joita päähahmo kantaa sisällään Tjsp (en ole lukenut sarjakuvaa tarpeeksi tietääkseni enempää) mutta peli kuulostaa laatutuotteelta ainakin nykyisten videoiden ja kuvien perusteella.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Mitä yhteistä on The Darknessilla ja Kippari Kallella? :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ps3 versiossa on parempilaatuiset tv sarjat&elokuvat (jep siis voit katsella tv:tä ingame)
(median kapasiteetti)

x360 versiossa vastaavasti laadukkaammat tekstuurit. (atin gpu & muistinhallinta)

molemmille nannaa vahvuuksiensa mukaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Shaah, tulee liikaa hyviä pelejä nykypäivinä.. :S

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuolta löytyy kuvia:
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4277

Tällä jos millä on K18 leima

Nostoja