GC06: Uusia kuvia PS3:n Metal Gearista / Uutiset / pelaaja.fi

GC06: Uusia kuvia PS3:n Metal Gearista

23.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
19

Hideo Kojima ei odotetusti ollut paikalla Games Conventionissa vaan keskittyy Metal Gear Solid 4:n tuotantoon ja tulevaan Tokyo Game Show -esitykseen. Hän sai äskettäin myös perheenlisäystä, joten eiköhän Hideolla ole kädet täynnä.

Kiva yllätys saatiin kuitenkin hieman uusitun MGS4-trailerin muodossa. Noin 8-minuuttisen trailerin ensimmäiset pari minuuttia olivat uutta matskua, loput olivat E3-trailerista tuttua. Black Hawk Down -henkisessä uudessa osiossa nähtiin sotilaita kuljettavia rekkoja kulkemassa Mogadishun pahimpien paikkojen näköisillä kujilla. Sotilaat jalkautuvat ja taistelevat aiemmassa trailerissa nähtyjen kaksijalkaisten robottien kanssa. Meininki oli aika hillittömän hienon näköistä ja E3-demoa vaivanneet pienet bugit olivat kateissa ainakin näissä uusissa kohtauksissa.

Konami vahvisti, että Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots julkaistaan 2007 PlayStation 3:lle.

mgs4_2006_e_sna_001.jpgmgs4_2006_d_008.jpgmgs4_2006_d_000.jpgmgs4_2006_a_0011.jpgmgs4_2006_c_027_USE.jpgmgs4_2006_a_003.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tätä odotetaan kyllä kuola valuen. Yksi kaikkien aikojen hienoimmista pelisarjoista minun mielestä jo NES-aikakaudelta.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

MGS fanina odotan tätä peliä itsekin suurella mielenkiinnolla ja päätökseni ostanko sitten joskus PS3:n vai XBOX360:n riippuu hyvin voimakkaasti mm. MGS:stä. Kuvat ovat hienoja ja trailerit erittäin vaikuttavia joten voin vain toivoa, että itse peli tulee täyttämään kansan odotukset.

Tässä sitä vain voi odotella seuraavaa MGS uutisointia...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan jees suurimmaksi osaksi, ja peliä odotan, mutta miksi ihmeessä 90% uuden sukupolven nimikkeistä pitää käyttää jokaista mahdollista grafiikkaefektiä ja shaderia ja blurrausta jokaiseen mahdolliseen asiaan?? Efektien liikakäyttö ei tee peleistä hienoja, nämäkin kuvat tuovat mieleen huonosti photoshopatut irc-galleriakuvat. Liika on aina liikaa ja turhat efektit saavat kuvat näyttämään ärsyttävän sumuisilta ja epätarkoilta. Esimerkki: http://pelaajalehti.com/wordpress/wp-content/mgs4_2006_d_000.jpg

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ mitä hemmettiä, onko naruissa kenties voimakenttä/pleksipäälliset vai mistä kiikastaa? Harmi sinänsä, koska artistit ovat selkeästi nähneet paljon aikaa ja vaivaa hahmojen, tekstuureiden ja ympäristöjen suunnitteluun, mutta överiksi menevät shaderit ja "käytetään nyt tätäkin efektiä maksimiin ainoastaan siksi kun voidaan, vaikka se ei sopisikaan tai parantaisi ulkoasua" tekevät halvan vaikutelman. Tulee mieleen takavuosien lens flare-buumi.

Käyttäjän Markku kuva
Markku

Kieltämättä mopo karannut paikoin käsistä noissa kuvissa. Silti näyttää päättömän hienolta. Pitemmän aikaa vain MGS4:n takia PS3:n osto ei ole ollut "jos" vaan "kun".

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Miksi uutista mainostetaan "uusia kuvia" tekstillä vaikkei noista mikään ole uusi kuva ?

Käyttäjän snap kuva
snap

Tulis jo 2007

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

missä se E3 2005 MGS4 grafiikka on? aika naurettavaa shittii, muutenkin aika huonoi kuvia. ja mgs pelisarja on aika kulunutta kamaa muutenkin. mut siis joo, hyvä sony, kuluttajan silmään kusemisen palkinto on myönnetty teille. en usko et kukaa muu kuin ps3 fanit oisivat uskoneet E3 2005 MGS4 videon olevan pelikuvaa:) itse en uskonut, odottelen toki että koska sony lunastaa ne lupauksensa :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.gamevideos.com/video/id/5233

^^ uus traileri ^^

Käyttäjän snap kuva
snap

"en usko et kukaa muu kuin ps3 fanit oisivat uskoneet E3 2005 MGS4 videon olevan pelikuvaa:) itse en uskonut, odottelen toki että koska sony lunastaa ne lupauksensa :)"
Oletko edes nähnyt kyseistä videota??Sehän oli vain Kojiman tekemä pilavideo ja eihän se edes näytä kummoiselta.