Viime vuoden kesällä julkistettu ja sen jälkeen lähes täysin maan alle painunut Brothers in Arms: Furious 4 ei vaikuta kuuluvan enää Brothers in Arms -sarjaan. Viikonloppuna järjestetyssä PAX-tapahtumassa Yhdysvalloissa Gearbox-pelitalon johtaja Randy Pitchford totesi, että peli on kehittynyt niin erilaiseksi, että se on täytynyt irrottaa erilleen omaksi kokonaisuudekseen.

Peliblogi Kotakun mukaan peli lähentelisi nyt rakenteeltaan Borderlandsien tapaista eri pelityyppejä selkeämmin yhdistävää hybriditeosta. Täysin varmaa ei kuitenkaan vielä ole, mitä genrejä uusi Furious 4 varsinaisesti hyödyntäisi.

Alkujaan Furious 4:n oli tarkoitus olla yhteistyöpelaamiseen panostava ensimmäisen persoonan räiskintä. Peli olisi sijoittunut toiseen maailmansotaan, jossa synkistely olisi tosin korvattu kepeällä huumorilla.

Ilmeisesti Furious 4 on sentään palaamassa ihmisten ilmoille jälleen pian. Eurogamer-sivuston saamien tietojen mukaan Gearbox on aikeissa uudelleenjulkistaa pelin yhteisötapahtumassaan syyskuun 15. päivä.

Ohessa E3-traileri viime vuodelta.

Linkki traileriin

Lähde: Kotaku, Eurogamer

Lisää luettavaa