Gears 5 laajenee loppuvuodesta tarinallisissa merkeissä – uuden sukupolven versio sai oman trailerinsa / Uutiset / pelaaja.fi

Gears 5 laajenee loppuvuodesta tarinallisissa merkeissä – uuden sukupolven versio sai oman trailerinsa

25.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Gears 5, Gears of War, Xbox Series, Coalition, Xbox Series X, Dave Batista, Batista, Dave bautista,

Gears 5 saa uutta potkua elämään marraskuussa uusilla Xbox Series X- ja S-versioilla, mutta uuden sisällönkään tulo ei ole pelin osalta vielä loppumassa. IGN-sivustolle annetussa haastattelussa pelin vastaava vuottaja Zoe Curnoe on paljastanut, että joulukuussa odotettavissa on tuore Hivebusters-niminen tarinalaajennus.

Curnoe ei ole viel mennyt juuri yksityiskohtiin uudesta laajennuksesta muuten kuin toteamalla, että sille kertyy kestoa noin 3-4 tuntia. Nimi kuitenkin viittaa pelin Escape-tilassa pelattavaan tiimiin, jota on aiemmin lähinnä pohjustettu tarinallisesti sarjakuvan merkeissä.

Lisätietoja lisäristä on määrä kuulla joulukuun aikana. Saataville se on tulossa pelin kaikkiin versioihin.

Mitä tulee Gears 5:n Xbox Series -inkarnaatioihin, esiteltiin niitä nyt päättyvällä viikolla tuoreen trailerin merkeissä. Luvassa on varsinkin teknisiä viilauksia. Marraskuun 10. päivä tapahtuvan uuden sukupolven julkaisun myötä peliin on luvassa kuitenkin myös mahdollisuus muokata sen tarinakampanjaa kevyesti korvaamalla Marcus Fenix -hahmo näyttelijä Dave Bautistalla.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Onhan tuo vähän enemmän ihmisen näköinen kuin alkuperäinen jennkityylinen wannabe bad ass.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Näyttää jo hieman Cliff Bleszinski:ltä itseltään.

Nostoja