Microsoft ja The Coalition ovat avanneet suunnitelmiaan koskien Gears 5:ssä avattavaa ja ostettavaa sisältöä.

Ensinnäkin yhtiöt varmistavat, ettei peliin myydä minkäänlaista kausikorttia, ja että satunnaista sisältöä tarjonneet Gear Packit on unohdettu. Keskeinen näiden korvaaja tällä saralla on Tour of Dutyksi kutsuttu järjestelmä, jossa päivittäisiä haasteita ja kausittaisia mitalleja keräämällä itselleen on mahdollista ansaita kustomointisisältöä, joista kaikista kerrotaan yksitellen suoraan, mitä niiden avaaminen vaatii pelaajalta.

Ainut satunnaisempi osa peliä ovat pelaamisen myötä räiskijöille tasaisin väliajoin jaettavat Supply-paketit, jotka antavat satunnaisen esineen pelaajalle. Kyseisiä esineitä ei ole mahdollista ostaa ollenkaan oikealla rahalla.

Oikealla rahalla boostaamaan kyllä pääsee tiheyttä, jolla Supply-paketteja pudotetaan pelaajille. Yhtälailla boostit voivat antaa lisää kokemusta nopeammin. Mahdollista oikealla rahalla on lisäksi ostaa Iron-valuuttaa, jota on ansaittavissa jonkin verran myös osana Tour of Dutyn haasteita. Niillä voi ostaa erillisiä erikoisesineitä, jotka eivät kuitenkaan tarjoa kilpailullista etuja nettipelissä näiden ostajille. Nekään eivät ole satunnaisia, vaan haltuunsa saa suoraan sen esineen, jonka pelaaja haluaa.

Gears 5:n kartat ovat lisäksi ilmaisia. Tämä pätee niin julkista matchmaking- kuin privaattipuolta, joita Gears 4:n suhteen oli juurikin rajattu viimeksi kausikortin muodossa.

Gears 5 tupsahtaa kauppoihin Xbox Onea ja Windows 10 -koneita varten 10. syyskuuta.

Lähde: Gears 5 (kotisivu)

Lisää luettavaa