Gears of War 2 ja Xbox 360 - 279 euroa! / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War 2 ja Xbox 360 - 279 euroa!

28.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
72

Microsoft tuo markkinoille uuden Xbox 360 -paketin. Paketti sisältää Gears of War 2 -pelin, sekä 60 gigatavun kovalevyllä varustetun Xbox 360 -konsolin. Paketin saa itselleen 279 euron hintaan, jolloin itse konsolin osuus hinnasta on vain karvan verran päälle 200 euroa.

Gears of War 2 julkaistaan Xbox 360:lle marraskuun 7. päivänä. K18-ikärajaluokituksen saanut peli tulee myyntiin kahtena eri versiona, jotka ovat normaali versio ja Limited Edition, joka on pakattu metalliseen laatikkoon. Keräilijän versio sisältää bonus-dvd:n, Beneath the Surface: An Inside Look of Gears of War 2 -kirjan, kuvan Domista ja Mariasta sekä latauskoodin, jolla saa itselleen ladattua Livestä kultaisen Lancer-kiväärin moninpelejä varten.

Pelin voi poimia itselleen heti ensi viikon torstain ja perjantain välisenä yönä Vantaan Tikkurilassa sijaitsevasta VPD-pelikaupasta. VPD:ssä ensimmäisille ostajille on myös luvassa jotain Gears of War 2 -aiheista tavaraa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Ei ole pahan hintainen todellakaan. Itse maksoin 20 gigaisen kovon omaavasta konsolista viime jouluna 330€ muistaakseni. Ja nyt jo noin paljon halvempi. Kyllä niiden, joilla konsolia ei vielä ole, ostaa se viimeistään nyt ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja kaikkia taas kiinnosti. Putkijuoksubundle.
Uutisoi Emppu välillä jostain muustakin ku tuosta rakkasta XO:stasi. Koska viimeksi on täällä näkynyt Nintendo-aiheisia uutisia?

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Hm. No, ei vielä ikävä kyllä ensimmäisestä osastakaan kokemusta, niin näkee sit expoilla et minkälainen peli.

Oisivat nyt edes jonkun GeOW2 faceplaten änkeneet tuohon pakettiin mukaan. Eihän noissa comboseteissä ole mitään muuta erikoista kuin tuo itse laatikko, jota tuskin kumminkaan katsellaan kovin paljon.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Tarkoitus olisi ostaa piakkoin uusi konsoli korvaamaa vanhempi josta puuttuu HDMI liitäntä, mutta taidan kuitenkin ostaa vain arcaden.

Käyttäjän JiiKoo kuva
JiiKoo

"Ja kaikkia taas kiinnosti. Putkijuoksubundle."

En nyt sanoisi että Wiilläkään olisi hirveästi putkijuoksuttomia pelejä. Ja jos on niin ne ovat surkeita. Paitsi Re4 on poikkeus. DS:llä sitä putkea löytyy oikein urakalla myös.

Käyttäjän arkistomies kuva
arkistomies

Ei paha hinta. No Mikkisoftalla on rahaa myydä halvalla.

Käyttäjän -GoGo- kuva
-GoGo-

Ei kyllä oikein ole tuossa omasta mielestä mitään erikoista. Jonkinlainen figuuri tai tuo Dempan ehdottama faceplate olisi vähän piristänyt pakettia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MEIN GOTT!! Tohonhan ostaa vielä toisen ohjaimen, Fable 2:n ja vieläkin jää rahaa!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

on toi kyl aika siistin näkönen (pakkaus). Vai voiko joku väittää vastaan?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''En nyt sanoisi että Wiilläkään olisi hirveästi putkijuoksuttomia pelejä. Ja jos on niin ne ovat surkeita. Paitsi Re4 on poikkeus. DS:llä sitä putkea löytyy oikein urakalla myös.''
Älä helvetissä! Luuletko että DS:llä on samat tehot kuin 360?