Gears of War 3 ’Forces of Nature’ lisäsisältöä tarjolla maaliskuussa

Taistelu Gears of War -universumissa ei ole vielä ohi, sillä Gears of War 3 saa ladattavaa lisäsisältöä maaliskuussa. Forces of Nature nimeä kantavaan pakettiin kuuluu uusia karttoja ja modeleita, sekä easter egg -yllätyksiä.

17.2.2012 11:41

Epic ilmoitti julkaisevansa ladattavaa lisäsisältöä Gears of War 3 -peliinsä. Maaliskuun 27. päivä ilmestyvän Forces of Naturen kolme uutta karttaa ovat Aftermath, Artillery ja Cove. Ne sijoittuvat erilaisten luonnonkatastrofien koettelemille alueille, joiden erikoiset sääolot (esimerkiksi huono näkyvyys, maanjäristykset tai tulvat) vaikuttavat pelaamiseen.

Paluun tekevät myös kaksi vanhaa karttaa, Jacinto ja Raven Down, jotka on tehty uusiksi.

Epic:in toiminnanjohtaja Rod Fergussonin mukaan paketin mukana julkaistaan myös neljä uutta hahmomodelia, seitsemän uutta aseskiniä (joista kaksi on unlockattavissa pelaamalla), uusia achievement-pisteitä sekä easter egg -yllätyksiä aseiden muodossa.

Gears of War 3 ’Season Pass’:n omistajat saavat lisäsisällön käyttöönsä ilmaiseksi 27.3.2012. Lisäpäivityksen hintaa ei ole vielä määritelty, mutta sen arvioidaan olevan 800MS pistettä ($10) edellisten julkaisujen perusteella.

Lähteet:

Eurogamer – Gears of War 3 Forces of Nature DLC announced

joystiq – Gears of War 3 ’Forces of Nature’ DLC emerges March 27

Lisää luettavaa