Gears of War -kehittäjiltä suuri julkistus viikonloppuna / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War -kehittäjiltä suuri julkistus viikonloppuna

5.12.2011 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Epic Gamesin Cliff Bleszinski lupaa tälle viikolle yhden suuren julkistuksen lisää. Yhdysvaltalaisen Spike-televisiokanavan nettisivuilla julkaistulla videolla Gears of War -sarjan suunnittelijoihin lukeutuva Bleszinski kertoo Epicin tuovan Video Game Awards -tapahtumassa esille jotain, jonka luvataan kokemuksellaan edustavan tuoreutta.

Samaisessa viestissään mies myös muistuttaa Epic Gamesin täyttävän tänä vuonna 20 vuotta.

Yhdysvalloissa 10. päivä tätä kuuta järjestettävä Video Game Awards -tapahtuma saikin näin jälleen yhden luvatun julkistuksen lisää. Jo aikaisemmin tapahtumassa on kerrottu paljastettavan muun muassa Biowaren uusi peli sekä tuore PlayStation 3 -yksinoikeus.

Lähde: Spike.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Uusi Unreal?

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Uusi Unreal olisi muuten aika hemmetin kova. UT3 oli omasta mielestä todella hyvä. Toivon todella ettei se ole uusi Gears of War tai jonkinlainen Gears spin-off.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Vähän kyllä alkavat nämä julkistukset jo kärsiä inflaatiosta. Asiaa ei auta se, että ainakin valtaosa paljastuksista nähdään todennäköisesti pikaisen teaserin muodossa.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Gears of war raideräiskintä kinecticille veikkaan mä.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Jep jep. Eipä herättänyt mitään odotuksia varsinkin, kun tietää tuon minkä Panu mainitsi. Todennäköisesti hyvin suuri osa näistä tulevista peleistä nähdään vain 10-30 sekunnin mittaisena teaserina. Ja joidenkin pelien kohdalla (SSX) se ensimmäinen teaser ei kerro olenkaan mitä on tulossa. Unreal tuolta voisi kyllä tulla.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

Epic siirtyy Microsoftin suojiin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tulisikohan uusin unreal tai unreal tournament

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Temposaur

Epic siirtyy Microsoftin suojiin.

Mietippäs nyt, milles alustalle Epicin nykyinen pelisarja on julkaistu?

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Ai kuten bulletstorm joka on myös pleikalle? Ainoa microsoftin yksinoikeus on gears. Muuten epic on multiplattari studio.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Ai kuten bulletstorm joka on myös pleikalle? Ainoa microsoftin yksinoikeus on gears. Muuten epic on multiplattari studio.

PS: Paitsi, että Bulletstorm oli People Can Flyn omia pelejä, vaikka tekivätkin sen Epic Gamesin kanssa. Viimeisin Epicin oma peli PS3:lle taitaa olla Unreal Tournament 3 ja PC:lle ensimmäinen Gears of War.

Nostoja