Gears of War: Judgmentia parhaillaan vääntävän puolalaisen People Can Flyn miehitys on kokenut muutoksia. Studion luova johtaja Adrian Chmielarz on ilmoittanut jättävänsä Epic Gamesin pääosin omistaman pelitalon ja siirtyvänsä näin muiden haasteiden pariin.

Epic-pomo Mike Capps on lisäksi varmistanut, että Chmielarzin ohella lähtönsä ovat tehneet myös usean vuoden ajan People Can Flyssa vaikuttaneet taiteilijat Andrzej Poznanski sekä Michal Kosieradzki. Epic kiittää miehiä työstään ja toivottaa heille hyvää jatkoa.

Mieskadolla ei näillä näkymin pitäisi olla vaikutusta uusimman Gears of Warin -kehitykseen. Epicin mukaan peli on edelleen tarkoitus saada ulos ensi vuoden alussa. Chmilarz myös vakuuttaa Twitter-viestissään, että Judgment on parhaillaankin erittäin hyvissä käsissä.

Päivitys kello 18:45: Epic Games on ilmoittanut ostaneensa viimeisetkin osaset People Can Flysta itselleen. Tapahtuman on kerrottu johtaneen uutisessa mainittuun miehityksen lähtöön. On kuitenkin mahdollista, että ainakin Chmielarzilla olisi vielä jotain tekemistä Epicin kanssa.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa