Gears of War -leffasta tietoja / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War -leffasta tietoja

31.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Marcus Phoenix ja kumppanit päätyvät valkokankaalle parin vuoden kuluttua. Coming Soon -sivuston mukaan heinäsirkkoja vastaan taistelevat joukot saavat oman elokuvan vuonna 2010.

Gears of War -elokuvan käsikirjoittaa Stuart Beattie, joka oli myös Collateralin ja Pirates of the Caribbeanin käsikirjoitusten takana. Beattien mukaan Gears of War kuvataan kokonaan vihreän ruudun edessä kuten 300:n kanssa tehtiin. Kyseisessä tekniikassa tapahtumapaikat rakennetaan taustalle kuvausten jälkeen eikä näin oikeita tapahtumapaikkoja tarvitse lavastaa.

Seuraava Gears of War -videopeli ilmestyy marraskuussa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Toivonmukaan tätä ei mokailla. 300 tyyli oli kyllä upea ja samalla tekniikalla odottaisi myös tämänkin toimivan. Hienoa tämä nykytekniikka,vain pääosan esittäjä ja muutkin isoissa rooleissa olevat näyttelijät mitityttävät,että kuka sopiikaan Markusta esittämään. Odotellaas vuan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Laitetaan Lunkreenin Tolphi tai tää Rockki ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Toivonmukaan tätä ei mokailla. 300 tyyli oli kyllä upea ja samalla tekniikalla odottaisi myös tämänkin toimivan. Hienoa tämä nykytekniikka,vain pääosan esittäjä ja muutkin isoissa rooleissa olevat näyttelijät mitityttävät,että kuka sopiikaan Markusta esittämään. Odotellaas vuan.''
Liika blue-screen kama ei tee nannaa silmille, sen sijaan että se antaa mahtavan fiiliksen (mitä voi paikoin tapahtua) se antaa kovin muovisen fiiliksen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja Mickey Rourke päärooliin! Sopisi kyllä mielestäni hyvin vaikka en Gearsia olekkaan pelannut ja nähnyt päähenkilön vain kuvissa. Ja tässä niille, jotka eivät Mickeyä tiedä: http://www.imdb.com/name/nm0000620/

Ei ilman maskeerauksia tietenkään :P http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/65/MickeyRourkeMarv.jpg tuossa kuva samasta kaverista Sin Cityssä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

GoW:sta voisi peräti saadakkin mukavan toimintaleffan ilman turhia koukeroita. Turha tästä mitään über tarinaa venailla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tässä olisi elokuva johon Arska ja Stallone olisivat sopineet yhdessä, harmi vaan että tuli vähän liian myöhään kun äijät ovat jo rupsahtaneet ja eläke iässä.

Käyttäjän Silent Hill kuva
Silent Hill

Wooh! Bring it on baby!

Tulossa on varmaan gorein elokuva ikinä. Ja juonella ei ole yhtikäs mitään väliä, mutta kunhan Fenixin näyttelijä saadaan sopivaksi.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Totta. Arska uimarannalla pelkissä Shortseissa oli hupaisaa katsottavaa,kun jenkkakahvat roikkuivat ja niistä saamarin isoista haukkareista ja rintureista ei ollut kuin puolet jäljellä. Mihin lie kadonneet. ;)

Stallonekin on hiukkasen vanhentunut,mutta kyllähän ne äijät vielä treenaamalla saa hyvänkin roolin aikaiseksi. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no eipä tuo phoenixkaan mikään kovin siloposkinen ole.. aivan hyvin kävisi hieman ikääntyneempi toimintasankari pääroolista. Paras mahdollinen ratkaisu olisi palkata täysin tuntematon näyttelijä edustamaan seuraavan sukupolven toimintasankareita. Eniten tässähän mietityttää se, että mistä löytävät näyttelijän esittämään Cole Trainia, jonka näyttelijänlahjat olisivat yhtä suuret kuin hauikset?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vihdoinkin Stallone ja scwarzenegger yhdessä?