Gears of War -luoja puolustelee ilmaispeliprojektiaan, ensimmäinen traileri julki / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War -luoja puolustelee ilmaispeliprojektiaan, ensimmäinen traileri julki

8.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0

Muun muassa Gears of War -sarjasta tunnettu pelialan veteraani Cliff Bleszinski esitteli uutta projektiaan eilen PAX East -messuilla.

Project Bluestreak -työnimellä kulkeva scifiteemainen ilmaisareenaräiskintä pyrkii toteuttamaan mikromaksumallinsa Bleszinskin mukaan kunniallisesti. Mies vakuutti kaikkien pelissä oikealla rahalla ostettavien esineiden olevan hankittavissa myös kovalla työllä epäreilujen tasoerojen välttämiseksi.

– Ilmaispeleillä on huono maine, mutta niistä jokaisen ei tarvitse olla Candy Crush. Esimerkiksi League of Legends ja DOTA 2 soveltavat käytäntöä hyvin, Bleszinski kertoi lavalla.

Paneelikeskustelun ohella pelistä näytettiin noin minuutin mittainen kiusoitteluvideo. Pätkä asettaa kaksi hyvin erilaista miljöötä vastakkain: alun avaruusalus ja futuristinen asearsenaali tuntuvat olevan vahvassa kontrastissa videolla myös nähtävän seesteisen japanilaisen puutarhan kanssa.

Varsinaista pelikuvaa projektista ei vielä nähty, mikä on jokseenkin ironista, sillä vielä viime vuonna Bleszinski vähätteli sisällöttömien animaatiotrailereiden arvoa Twitterissä pelin ensijulkistuksen yhteydessä.

Videon voi itse katsastaa alta.

Project Bluestreak ilmestyy tulevaisuudessa ainakin pc:lle, mutta sen julkaisupäivästä tai muista alustasuunnitelmista ei ole vielä tietoa. Pelin julkaisee verkkopelijätti Nexon. 

Lähde: PC Gamer, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja