Gears of War putosi yllättävästi myyntilistoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War putosi yllättävästi myyntilistoilla

28.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
28

Electronic Artsin Fifa 07 palasi myyntilistojen kärkeen Britanniassa. Viime viikon selvä ykkönen Gears of War putosi hieman yllättävästi listan kolmospaikalle. Toisena paikkansa säilytti edelleen Need for Speed: Carbon. Fifa 07:n kova kilpailija Pro Evolution Soccer 6 oli listalla viidentenä ja juuri julkaistu Guitar Hero II puolestaan sijalla 16.

1. Fifa 07 (Electronic Arts)
2. Need for Speed: Carbon (Electronic Arts)
3. Gears of War (Microsoft)
4. Sims 2: Pets (Electronic Arts)
5. Pro Evolution Soccer 6 (Konami)
6. WWE SmackDown vs. RAW 2007 (THQ)
7. Call of Duty 3: Moving towards Paris (Activision)
8. LEGO Star Wars 2 (LucasArts)
9. Bratz: Forever Diamondz (THQ)
10. Cars (THQ)
11. Grand Theft Auto: Vice City Stories (Take 2)
12. Program Cerebral Training of Dr. Kawashima: How old is your brain? (Nintendo)
13. Nintendogs (Nintendo)
14. Canis Canem Edit (Take 2)
15. Tony Hawk's Project 8 (Activision)
16. Guitar Hero II (Activision)
17. Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (Nintendo)
18. Nintendogs Dalmatian & Friends Edition (Nintendo)
19. New Super Mario Bros. (Nintendo)
20. Tiger Woods PGA Tour 07 (Electronic Arts)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

gow ei kaikkia miellytä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jalis on briteille sama kuin pokemonit tai muu ihmeellinen japanilaisille. Silti pieni ylläri että Gears tuli hieman alaspäin. Toisaalta varmaan 20 % koko konsolin omistajista on ostanut sen jo kahden ensimmäisen viikon aikana joten hyvin monella peli jo on.

Käyttäjän madKORfan kuva
madKORfan

Listaa katsoessa käy hyvin selväksi miksi moni wanha pelaaja on lopettanut tai ainakin selvästi vähentänyt harrastusta. Usein tulee myös pelattua vanhoja pelejä, syyt löytyvät listasta.

Pelien parissa pitää nauttia, tunnelma pitää olla korkealla ja pystyä irrottautumaan todellisuudesta. Vaikka miten urheilu- ja autopelit siinä yrittävät, niin ainakaan kohdallani tunnelma ei ole sama.

Listalla on myös paljon bilepelejä, jotka edustavat minulle todella turhaa pelityyppiä. En kaipaa kaveria pelatessani, ellei kyseessä ole verkkopeli.

New Super Mario Bros käynnistyy tämän viikon aikana omalta DS Litelta, myös Canis Canem Edit ja Gears of War kiinnostavat hieman. Muuten en keksi mitään hyvää sanottavaa listan peleistä.

Pelaajat ampuvat itseään jatkuvasti jalkaan ja se on sääli. Fortum todisti, että sähkölaskun saavat osaavat tarvittaessa äänestää lompakolla. Miten saisimme pelaajat tekemään saman, vai olemmeko oikeasti tyytyväisiä esimerkiksi tämän listan sisältöön?!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GoW on erinomainen peli ja vaikkei siitä tykkäisikään niin se ei ole selitys sille että lankeaisi EA:n jatko-osien jatko-osien jatko-osien jatko-osien jatko-osien jatko-osaan jossa on hiukan paremmat grafiikat kuin edellisessä ja tekoälyä on hieman(=erittäin vähän) viilattu.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Massat ovat aina oikeassa! EA:n shitit jyrää... Ikävä kyllä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kai asiaan vaikuttaa myös se että Gow on tehty vain x360. Kun taas Fifa ja Nfs:carbon on tehty varmaan kaikille konsoleille.

Käyttäjän Tommi kuva
Tommi

Noissa listoissa ei näe kuinka paljon pelit ovat kys. viikkona myyneet. Voihan olla, että GOW myi viime viikolla aivan älyttömästi ja nyt kaikilla se jo on! =)

Käyttäjän Simon Elo kuva
Simon Elo

Ei tämä järin suuri yllätys ole. Yhdysvalloissa amerikkalainen jalkapallojyrää listoilla, meillä kotoinen. Britit ostavat aina FIFA-sarjan pelejä, PES on onnistunut vain paikoin vavisuttamaan valta-asemaa.

Gears on kuitenkin vain Xbox 360:lle, jota ei tietenkään ole yhtän monella kuin esimerkiksi PS2:ta. FIFA kun on multiformaattipeli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä te EA:ta haukutte että tekee vuosipäivityksiä niin se tekee PES:n kanssa konamikin ja vähemmän PES:ssäoli muutoksia tänä vuonna kuin Fifa:ssa ja tämä on fakta isolla F:llä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kai nyt fifa ja need for speed vetoaa useampiin ihmisiin kuin äijämäinen Gears of War! Itse en ole tippaakaan kiinnostunut GOW:sta sen teeman takia, olkoon peli kuinka hyvä tahansa.