Gears of War -sarja vaihtoi omistajaa – tulevaisuus Kanadassa / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of War -sarja vaihtoi omistajaa – tulevaisuus Kanadassa

27.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Epic Gamesin luoma räiskintäsarja Gears of War on siirtynyt Microsoftin omistukseen. Kaupan myötä Epic ei ole jatkamassa enää sarjan vetäjänä, vaan kehitysvastuu siirtyy Microsoftin Vancouverissa sijaitsevalle Black Tusk Studiosille.

Siinä missä Microsoft on toiminut pelisarjan julkaisijana aiemmin, omistaa se nyt pelisarjasta käytännössä kaiken aina oheistuotteista uusiin ja vanhoihin peleihin. Näillä näkymin Epicin kehittämä Unreal-pelimoottoriteknologia vauhdittaa kuitenkin jatkossakin pelisarjan kulkua.

Gears of Warin uuden omistajan myötä pelisarjan kehityksessä vahvasti aiemmin mukana olleen Rod Fergussonin on samalla vahvistettu siirtyvän Microsoftille. Mies ottaa vastuun Gears of Warin tulevaisuudesta juurikin Black Tuskilta käsin, mikä on osin jopa yllättävää, sillä vasta kuukausia sitten mies oli perustamassa uutta pelistudiota 2K Gamesille.

Black Tusk Studios ei ole toistaiseksi ehtinyt saamaan ulos vielä yhtään peliä. Microsoftin Phil Spencer kuitenkin lupailee, että studio on varustettu maailmanluokan miehityksellä. Vuonna 2012 studion povattiin rakentavan Microsoftin seuraavaa suurta viihdesarjaa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Toivottavasti uutta Gearssia saadaan vielä odotella jokunen vuosi. Judgement jo tuntui turhalta osalta verrattuna trilogiaan. Ennemmin uutta ip:tä kehiin kuin aina vain turvallisissa vanhoissa pysymistä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ehkä Epic Pääsee vihdoin takaisin tekemään Unreal Tournamentteja. Tosin voinen ajaa tämän spekulaatiohypejunan suohon varmuuden vuoksi, kun ei niitä UT aikoja saa enää takaisin.