Gears of Warin tulevaisuus näyttäytyi – minuuttitolkulla pelikuvaa uutuusräiskeestä / Uutiset / pelaaja.fi

Gears of Warin tulevaisuus näyttäytyi – minuuttitolkulla pelikuvaa uutuusräiskeestä

15.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Microsoft on valaissut viimein virallisesti, mitä Gears of War -sarjan tulevaisuudelta voidaankaan odottaa seuraavaksi. Varmaa nyt onkin, että ensi vuoden lopulla pelaamaan päästään Gears of War 4:ää, kun taas jo elokuun 25. päivä kaupoista voi alkaa etsiä ensimmäisen Gears of War -pelin graafisesti ja pelillisesti paranneltua Gears of War: Ultimate Editionia.

Molemmat tuotoksista ovat matkalla Xbox Onelle.

Gears of War 4:stä esille saatiin pelin julkistuksen yhteydessä jopa ensimmäinen annos pelikuvaa. Pelistä esitelty demo ottaa varsin tunnelmallisen lähestymisen Gears-toimintaan, mutta aivan ilman rytinää ja suojissa kykkimistä sekään ei toki selviä.

Gears of War 4 on kehitteillä Microsoftin Vancouverissa sijaitsevan The Coalition -studion sisällä. Vielä hiljattain studio tunnettiin nimellä Black Tusk.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Gears hahmoja jotka eivät näytä kasalta pihvejä, mitä tämä oikein on? Oli jotenkin huvittavaa ja jollain tapaa jopa söpöä, kun Gears 4 yritti olla kauhupeli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelkäänpä että on askel taas enemmän sivuun perinteisestä Gearsista. Se campmainen lihaskimppuilu nyt vain sattuu kuulumaan siihen touhuun eikä tällainen aikuisten oikeasti vakavuus ja synkkyys oikein iske. Luultavasti on moninpelikin lähempänä Judgmentia kuin perinteisempää Gearsia.

Katsellaan nyt kuitenkin mitä tästäkin tulee. Kovasti kyllä lupailivat vanhoja faneja kuunnelleensa. Pelaajamäärissä näkyy kyllä kun vertaa Gears 3 vs. Judgment että mihin se yhteisö on jäänyt ja mihin ei.

Erityisesti Judgmentin takia ei mene todellakaan ennakkotilaukseen eikä ole hinkua ostaa Oneakaan ennen kuin on tiedossa mitä tämä peli lopulta edustaa.

Nostoja