Gears Tactics kullattiin pc:lle – tulossa myöhemmin myös Xbox-konsolille / Uutiset / pelaaja.fi

Gears Tactics kullattiin pc:lle – tulossa myöhemmin myös Xbox-konsolille

9.04.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
The Coalition, Gears Tactics

The Coalition on ilmoittanut pc:lle julkaistavan Gears Tacticsin menneen kultaan, eli pelin kehitys on saatettu päätökseen ja sen sertifiointi julkaisua varten on aloitettu.

Viimeaikaisista myöhästymisistä poiketen studion uutukainen on siis pitämässä loppukuulle julkistetun päivämääränsä, jolloin peli julkaistaan pc:lle. Studio ilmoitti samalla jatkavansa pelin Xbox-version parissa ja julkaisevansa sen myöhemmin tänä vuonna. Tarkempaa konsolimallia ei kuitenkaan määritelty.

Gears Tactics sovittaa Xbox-konsoleilta suositun räiskintäpelisarjan taktiseksi strategiapeliksi, jossa pelaajat ottavat mittaa locusteista vuoropohjaisessa toiminnassa. Pelissä on viisi hahmoluokkaa yksilöllisine kykyineen, ja hahmoja voi näiden lisäksi kustomoida aseiden ja varusteiden osalta.

Juoni seuraa tuoreimpien Gears of War -pelien Kait Diaz -hahmon isää, Gabe Diazia, ja tämän ryhmää metsästäessään vaarallista locust-johtajaa.

Gears Tactics julkaistaan pc:lle 28. huhtikuuta. Xbox-versio julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen nähnyt tästä sen verran paljon kehuja ja mielenkiintoa peliä kohtaan että itsellänikin alkoi kiinnostamaan. Pitää vain odotella että putkahtaa konsoleille ja eiköhän se Game Passista sitten löydy testiä varten.

Nostoja