Viime vuosina Gears of War– ja Halo-pelien kehityksissä avustanut brittistudio Splash Damage työstää pitkästä aikaa isompaa täysin omaa peliään. Studio on vahvistanut, että työn alla oleva peli sijoittuu studion käsialaa olevaan tieteisuniversumiin.

20-vuotias Splash Damage ei toistaiseksi paljastanut uutuuspelistään kuin vähäeleisen konseptikuvan, sillä ilmoituksen tarkoituksena on erityisesti houkutella brittistudioon uusia työntekijöitä.

– 20-vuotisen historiamme aikana on ollut upeaa työskennellä Wolfensteinin, Gears of Warin ja Halon kaltaisten sarjojen parissa, mutta meitä kutkuttaa myös luoda jälleen oma maailmamme Brink-, Outcasters– ja Dirty Bomb -peliemme tapaan. Miksi emme kuitenkaan paljasta pelin nimeä? Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä riveihimme ja olla osa niin uuden pelimme kuin studiomme tulevaisuuden muovaamisessa, yhtiön virallinen tiedote kertoo.

Splash Damage on viimeisimpänä toiminut Gears Tactics -strategiapelin pääkehittäjänä sekä avustanut Gears-sarjan moninpelipuolen ja Halo: The Master Chief Collectionin pc-version kehityksessä. Studion alkutaipaleelle mahtuu Wolfenstein: Enemy Territoryn sekä Enemy Territory: Quake Warsin kaltaisia moninpelivetoisia projekteja.

Splash Damage oli myös osana viimevuotista yrityskauppaa, jossa kiinalaisjätti Tencent osti studion emoyhtiön Leyoun.

Lähde: Splash Damage

Lisää luettavaa