Genshin Impact -päivitys tuo tekemistä kesäkuuhun – uusi pelattava hahmo Kaedehara Kazuha ja paljon muuta

Tuore traileri esittelee kaikkea odotettavissa olevaa.

31.5.2021 10:03

Kehittäjä miHoYo ilmoitti, että Genshin Impactin seuraava aurinkoinen päivitys julkaistaan 9. kesäkuuta. Uutisen lopussa oleva traileri esittelee kaikkea odotettavissa olevaa.

Midsummer Island Adventure -nimellä kulkeva päivitys sisältää ensiluokkaisia kesätamineita Jeanille ja Barbaralle, joista jälkimmäiselle asun voi ansaita tehtäviä suorittamalla. Lisäksi peliin tupsahtaa aimo annos uusia tapahtumia ja erilaisia minipelejä sekä uusi hirviö Maguu Kenki.

Genshin Impactin päivitys tuo myös tullessaan Kaedehara Kazuhan, joka on ensimmäinen pelattava hahmo Inazumasta. Kazuhan elementtitaito Chihayaburu vapauttaa tuulivirran, joka vetää esineitä ja vastustajia kohti pelaajaa. Lopulta lähellä olevat vastustajat ottavat Anemo-vahinkoa ja Kazuha nousee ilmaan virran mukana. Miekkaa käyttelevä Kazuha auttaa myös joukkuetovereitaan tarjoamalla vahvistuksia tietyissä olosuhteissa.

Genshin Impact on saatavilla PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, pc:lle sekä iOS- ja Android-laitteille. Switch-version julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: PlayStation.blog

Lisää luettavaa