George Orwellin klassikko Eläinten vallankumous kääntyy peliksi / Uutiset / pelaaja.fi

George Orwellin klassikko Eläinten vallankumous kääntyy peliksi

6.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Joukko kokeneita brittiläisiä pelinkehittäjiä on ottanut tehtäväkseen sovittaa kirjallisuusklassikko Eläinten vallankumouksen pelimuotoon. George Orwellin alunperin vuonna 1945 debytoineesta romaanista on tarkoitus muodostua seikkailu- ja tycoon-pelien tyyppinen hallinointikokemus, joka on saanut virallisen siunauksensa aina Orwellin perikunnalta asti.

Romaanin tavoin pelin on tarkoitus seurata eläinten nousua oman maatilansa herroiksi ja käsitellä sitä kautta varsinkin näiden vallankäyttöä. Kehittäjien mukaan Orwellin tarinan alkuperäinen sanoma on parhaillaan taas ajankohtaisempi kuin koskaan, miksi he haluavat tuoda sen nyt uuden yleisön ulottuville.

Toistaiseksi ihan vain Animal Farm -nimellä tunnettua peliä ovat muodostamassa ainakin Surgeon Simulatorin tehneen Bossa Studiosin perustaja Imre Jele, Just Flight- ja AppyNation-kehittäjä Andy Payneu, Fable-konkari Georg Backer, The Chinese Room -studion entinen vetäjä ja säveltäjä Jessica Curry sekä pelien, kuten The Witcher 3:n ja Alien: Isolationin, näyttelypuolta valvonut Kate Saxon.

Animal Farmin kehitys on toistaiseksi vielä hyvin alkutekijöissä. Sitä on kaavailtu pc:lle ja "muille alustoille.

Lähde: Animal Farm (kotisivu), Polygon, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja