George R. R. Martin muistelee päätymistään Elden Ringin pariin – "tarjous oli liian jännittävä hylättäväksi" / Uutiset / pelaaja.fi

George R. R. Martin muistelee päätymistään Elden Ringin pariin – "tarjous oli liian jännittävä hylättäväksi"

20.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Elden Ring, George R. R. Martin, Martin, FromSoftware, Dark Souls, Bandai Namco

Kirjailija George R. R. Martin on muistellut uudemman kerran julkisesti rooliaan Elden Ringin kehityksen parissa.

Tällä kertaa peli on noussut esille Martinin omassa Not a Blog -blogissa Elden Ringin lähestyvän julkaisun kunniaksi. Teksti käsittelee jälleen varsinkin sitä, kuinka Martinin työ pelin maailman yksityiskohtien rakentajana tapahtui jo itse asiassa vuosia sitten ja auttoi käytännössä luomaan pohjan, josta kehittäjä FromSoftware jatkoi sitten omille teillensä.  

Martin taustoittaa kuitenkin lisäksi, mikä sai hänet hyppäämään mukaan projektiin siitäkin huolimatta, että hänen kokemuksensa on enemmän kirjojen ja television puolelta. Mies varsinkin muistuttaa maailmojen rakentamisen ja kuvitteellisen historian kirjoittaminen olevan hänelle rakkaita asioita, minkä ohella hän hehkuttaa FromSoftwarea uraauurtavan työn tekijäksi ja kehaisee myös pelitalon komeaa taidepuolta.

– Videopelit eivät ole suoranaisesti juttuni. Pelasin muutamia aikoinaan aikojen alussa, lähinnä Railroad Tycoonin, Romance of the Three Kingdomsin ja Master of Orionin kaltaisia strategiapelejä. Tämä tarjous oli kuitenkin liian jännittävä hylättäväksi, Martin muistelee.

Julkaisunsa Elden Ring on saamassa 25. helmikuuta PS5:llä, PS4:llä, Xbox Seriesillä, Xbox Onella ja pc:llä.

Lähde: Not a Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja