Geralt Rivialaisen vihjataan palaavan tänä vuonna – mutta ei The Witcher -sarjan pelissä

Geralt Rivialaisen on tullut aika siirtyä ulos The Witcher -sarjasta, vihjaa CD Projektin yhteisövastaava.

6.3.2018 14:45

Noituri Geralt Rivialainen on tekemässä ilmeisesti peliesiintymisen tänä vuonna The Witcher -pelisarjan ulkopuolella. Näin on antanut ymmärtää ainakin CD Projekt REDin yhteisövastaava Marcin Momot tuoreimmassa Twitter-viestissään.

Momot ei ole antanut selvää vihjettä, mihin peliin Geralt voisi vielä päätyä, mutta varsinkin yksi selvä ehdokas on kyllä jo olemassa. Myöhemmin tänä vuonna Soulcalibur-taistelupelisarja on saamassa nimittäin jatkoa ja se on tullut tunnetuksi tavastaan ujuttaa hahmotarjontansa sekaan vierastaistelijoita. Aiemmin esimerkiksi Link, Darth Vader ja Ezio ovat olleet osa Soulcalibur-pelejä.  CD Projektilla ja Namcolla on jo ennestään myös bisnessuhde keskenään, sillä Namco on toiminut Witcher-pelien jakelijana aiemmin Euroopassa.

Tietystikään täysin varmaa Soulcalibur VI -visiitti ei vielä ole . Puolittaisena vitsinä monet ovat myös jo arvailleet, että kiusoittelu voisi yhtälailla koskea vain taas yhtä Final Fantasy XV -aiheista pientä erikoissisältöä, jollaisia on jo aiemmin nähty Assassin’s Creedista ja Half-Lifesta.

Todennäköisesti hirveän kauaa asiasta ei tarvitse sentään spekuloida.

Lisää luettavaa