Ghost Recon Breakpoint saa viimein tekoälykaverit - kokeile uudistusta ilmaiseksi viikonloppuna / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost Recon Breakpoint saa viimein tekoälykaverit - kokeile uudistusta ilmaiseksi viikonloppuna

13.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Ghost Recon Breakpointin tekoälytoverit saapuvat viimein.

Ghost Recon Breakpoint saa odotetun ominaisuuden ja ilmaisen kokeilujakson tällä viikolla, Ubisoft on paljastanut.

Julkaisija kertoi eilisen Ubisoft Forward -tilaisuutensa yhteydessä Ghost Recon Breakpointin saavan tekoälytaistelutoverit tällä viikolla julkaistavassa päivityksessä. Keskiviikkona ilmestyvän päivityksen myötä myös yksin pelaavat pelaajat pääsevät taistelemaan kolmen yhdessä kolmen tiimikaverin kanssa. Trailerin perusteella pelaajat voivat käskyttää tekoälyhahmoja taistelun tiimellyksessä annettavilla käsimerkeillä sekä muokkaamaan tiimitoveriensa varustusta ja ulkoasua oman mielensä mukaan.

Uuden päivityksen antia päästään testaamaan ilmaisviikonlopun aikana. Ghost Recon Breakpoint on pelattavissa ilmaiseksi torstaista sunnuntaihin saakka Xbox Onella, PS4:llä, pc:llä sekä Stadialla.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sync Shot vaikuttaa todella siistiltä ja sehän taisi kyllä olla jo ensimmäisessä mutta kun pelaili coopissa niin sitä ei kauheasti käyttänyt. Muutenkin tällä videolla saadaan todella toimiva kuva tiimikavereista, niin että melkein alkaa innostua pelistä mutta todellisuus lienee taas jotain muuta.

Ehkä tämän voisi silti testiin jo ostaa. Saanut useampaan kertaan alle 15 eurolla. Tuskin tämä niin huono on että sillä hintaa harmittaisi. Viikonlopun testeihin ei ole kaveriporukan kanssa ikinä ehditty eikä ehditä tälläkään kertaa, joten sama ostaa suoraan se peli. Ainakin sitten kun on taas enemmän aikaa pelailla.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

mistä löydätte noin halvalla tätä?

edit: uplayssa näköjään 15e hintaan. ostoon lähti.