Ghost Recon Wildlands jatkaa laajenemista – ilmainen pelitila ja muuta tulossa ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost Recon Wildlands jatkaa laajenemista – ilmainen pelitila ja muuta tulossa ensi viikolla

19.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoft on paljastanut aina vain enemmän ilmaista lisäsisältöä Ghost Recon Wildlandsiin. Ensi viikolla heinäkuun 24. päivä peliin julkaistaan kaikilla alustoilla Special Operation 2 -päivitys, joka tuo siihen sekä uuden kampanjatilan että lisää moninpelattavaa.

Uusi kampanjatila kulkee nimellä Ghots Mode ja se päästää kokemaan pelin tarinan uudelleen joko yksin tai yhteistyönä aina vain haastavammissa olosuhteissa. Käytössä olevien varusteiden määrää ja vaihtelua on rajoitettu, kuolema on lopullinen, kaverit ovat alttiita omien tulelle ja aseiden liian innokas lataaminen johtaa ammusten menettämiseen. Yksinpelaajat voivat halutessaan kytkeä tällä kertaa myös tekoälyapurit kokonaan pois päältä.

Pelin moninpelattavassa Ghost War -tilassa päivitys näkyy yhtenä uutena Elimination-karttana ja tuoreena Sabotage-karttana. Luvassa on lisäksi esimerkiksi kaksi uutta hahmoluokkaa, katsojatila, mahdollisuus käyttää laajemmin erilaisia eleitä ja uusi etenemisjärjestelmä ranked-pelaajia varten.

Jo tovin aikaa tiedossa on myös ollut, ettei Wildlandsin jää vielä tähän. Vielä tämän vuoden aikana Ubisoft on luvannut kahta vastaavanlaista isompaa päivitystä. 

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukava homma että nykyisin näitä moninpelejä sisältäviä teoksia pidetään pidempään elossa. Erityisesti Ubi on tätä alkanut tekemään.

Itse tosin pelailen Wildlandsia ihan PvE-meiningillä kolmen kaverin kera. Ei olla ehditty edes testin verran pelata näitä PvP-hommia enkä tiedä testataanko ollenkaan.

Nostoja