Ubisoft on paljastanut aina vain enemmän ilmaista lisäsisältöä Ghost Recon Wildlandsiin. Ensi viikolla heinäkuun 24. päivä peliin julkaistaan kaikilla alustoilla Special Operation 2 -päivitys, joka tuo siihen sekä uuden kampanjatilan että lisää moninpelattavaa.

Uusi kampanjatila kulkee nimellä Ghots Mode ja se päästää kokemaan pelin tarinan uudelleen joko yksin tai yhteistyönä aina vain haastavammissa olosuhteissa. Käytössä olevien varusteiden määrää ja vaihtelua on rajoitettu, kuolema on lopullinen, kaverit ovat alttiita omien tulelle ja aseiden liian innokas lataaminen johtaa ammusten menettämiseen. Yksinpelaajat voivat halutessaan kytkeä tällä kertaa myös tekoälyapurit kokonaan pois päältä.

Pelin moninpelattavassa Ghost War -tilassa päivitys näkyy yhtenä uutena Elimination-karttana ja tuoreena Sabotage-karttana. Luvassa on lisäksi esimerkiksi kaksi uutta hahmoluokkaa, katsojatila, mahdollisuus käyttää laajemmin erilaisia eleitä ja uusi etenemisjärjestelmä ranked-pelaajia varten.

Jo tovin aikaa tiedossa on myös ollut, ettei Wildlandsin jää vielä tähän. Vielä tämän vuoden aikana Ubisoft on luvannut kahta vastaavanlaista isompaa päivitystä. 

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa