Ghost Recon: Wildlands on Ubisoftin tuore jättimäinen avoimen maailman räiskintä / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost Recon: Wildlands on Ubisoftin tuore jättimäinen avoimen maailman räiskintä

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ubisoft on julkistanut kokonaan uuden osan Ghost Recon -sarjaansa. Wildlandsiksi kutsuttu uutukainen on tällä kertaa avoimeen pelimaailman sijoitettu toimintapeli, jonka pitäisi mittakaavaltaan olla Ubisoftin suurimpia kokemuksia koskaan.

Ghost Recon: Wildlandissa pelaajat lähetetään Boliviaan, jossa heidän tehtävänään on taistella siellä majailevaa huumekartellia vastaan joko yksinään tai maksimissaan neljän pelaajan yhteistyön merkeissä. Peliin luvataan erityisesti paljon valinnanvapautta ja suunnitelmallisuutta, sillä sekä vuorokauden ajan että myös ympäristöjen rakenteen pitäisi vaikuttaa merkittävästi siihen, miten erilaisia tehtäviä on mahdollista lähestyä. Pelaajan toimien on määrä myös vaikuttaa siihen, miten pelimaailman eri asukkaat suhtautuvat heihin.

Ghost Recon: Wildlandsin kehitystä vetää Ubisoft Paris, joka on saanut lisäksi apua myös niin Ubisoft Annecylta, Bucharestilta, Montpellierilta, Milanilta kuin myös Reflectionsiltakin. Tiedossa ei ole, milloin peli on tarkoitus julkaista.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Toivoin jatko-osaa Future Soldierille, mutta kyllähän tuo tämäkin näyttää hyvältä!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt vaikutti kyllä mainiolta! Erityisesti mikäli tuo valinnanvapaus säilyy läpi pelin.

Nostoja