Ghost of Tsushima laajenee ja suuntaa myös PS5:lle – tässä on Director's Cut / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost of Tsushima laajenee ja suuntaa myös PS5:lle – tässä on Director's Cut

1.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Director's Cut, Ghost of Tsushima, Ghost of Tsushima: Director's Cut, julkaisupäivä, Sucker Punch

Ghost of Tsushima: Director's Cut on vahvistunut virallisesti Sonyn ja Sucker Punchin toimesta. Pelin uusi versio nähdään vielä niin PlayStation 4:llä kuin PlayStation 5:lläkin varustettuna uudella Iki-saarelle sijoittuvalla sisällöllä.

Uusi osuus avautuu pelattavaksi pelin toisesta näytöksestä alkaen n ja esittelee niin uusia alueita, varusteita, tekniikoita, minipelejä kuin vihollisia kohdattavaksi. Tuoreita trophy-saavutuksiakin tuodaan tarjolle.

PS5-version osalta Ghost of Tsushima saa tuen tietenkin DualSensen ominaisuuksille ja tarjoilee käyttöön myös mahdollisuuden hyödyntää niin 3D-ääntä, nopeampia lataustaukoja kuin 4K-resoluutiolla ja 60 FPS-nopeudella pyörivää pelaamiskokemusta. Huulisynkkaus on sekin parantunut japaniksi pelatessa PS5:llä reaaliaikaisesti renderöityjen välipätkien ansiosta.

Julkaisunsa Director's Cut saa 20. elokuuta täysihintaisena pakettina. Jos hallusta löytyy jo pelin nykyinen PS4-versio, voi sen päivittää saman alustan sisällä uuteen versioon 20 dollarilla. Vanhemman version omistajat voivat hypätä suoraan PS5-versioon myös 30 dollarilla. PS4:n Director's Cut -version päivittäminen PS5-versioon kustantaa kymmenen dollaria.

Virallisia eurohintoja siirtymille ei ole toistaiseksi vahvistettu. Pelin ennakkotilausten pitäisi kuitenkin käynnistyä jo hiljalleen.

Alkuperäinen Ghost of Tsushima -versio saa sekin toki vielä hieman ilmaisia lisäominaisuuksia ja sisältöä tulevaisuudessa. Uusi tulossa oleva päivitys lupaa monipuolistaa pelin valokuvaustilaa ja saavutettavuusasetuksia sekä tarjota lukitusmahdollisuuden vihollisiin sekä kyvyn piilottaa pelihahmon nuolikotelon näkyviltä. Verkkopuoli Ghost of Tsushima: Legends elää sekin saaden tulevaisuudessa vielä muun muassa uuden pelitilan, joka on määrä esitellä tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, olisi melkein ollut sama odotella tätä versiota kun pelasin pelin vasta aika äskettäin. No, oli se loistava kokemus jo nykyisellään PS5:lla pelattuna, joten ei harmita ihan älyttömästi kuin noiden oikeiden lisien, varsinkin lisäalueen ja sen sisällön suhteen. Menee taas luultavasti alejen odotteluun että pääsee Ikille.

Legends-tilan lisäykset hyvä juttu että pysyy pelaajat paremmin mukana. Oli niitä hyvin silloinkin kun pelasin mutta ajattelin vielä jossain vaiheessa palata grindailemaan ukkoa sinne trophyihin asti. Ehkä sitä raidiakin voisi joskus sitten testailla.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Niinpä tietenkin, niin omaa säkää.
Itse vasta tämän vuoden puolella hommasin mutta onneksi maksoin all 30e ni ei sillee haittaa lisäalueen hommaaminen.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Arvelinkin että tästä tulee varsin pian ps5 käännös joten jätin hankkimatta neloselle, ompahan muutama komea peli tulevaisuudessa heti saatavilla huokeaan hintaan kun saan uuden konsolin ja härpäkkeet hankittua 🙏🏼

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

Itselläkin alkuperäinen kesken, taidan odottaa myös tätä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Sopivasti olen odotellut tämän kanssa. Pitää syksyllä pelata. :)

Käyttäjän Kaisabotti kuva
Kaisabotti

Menee hankintaan.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pelin ostin viime kuussa cdon.comista en oo vielä päässyt testaamaan kyseistä peliä pitää sitten joskus tulevaisuudessa hommata tämä versio itelle.

Nostoja