Ghost of Tsushima: Director’s Cut on vahvistunut virallisesti Sonyn ja Sucker Punchin toimesta. Pelin uusi versio nähdään vielä niin PlayStation 4:llä kuin PlayStation 5:lläkin varustettuna uudella Iki-saarelle sijoittuvalla sisällöllä.

Uusi osuus avautuu pelattavaksi pelin toisesta näytöksestä alkaen n ja esittelee niin uusia alueita, varusteita, tekniikoita, minipelejä kuin vihollisia kohdattavaksi. Tuoreita trophy-saavutuksiakin tuodaan tarjolle.

PS5-version osalta Ghost of Tsushima saa tuen tietenkin DualSensen ominaisuuksille ja tarjoilee käyttöön myös mahdollisuuden hyödyntää niin 3D-ääntä, nopeampia lataustaukoja kuin 4K-resoluutiolla ja 60 FPS-nopeudella pyörivää pelaamiskokemusta. Huulisynkkaus on sekin parantunut japaniksi pelatessa PS5:llä reaaliaikaisesti renderöityjen välipätkien ansiosta.

Julkaisunsa Director’s Cut saa 20. elokuuta täysihintaisena pakettina. Jos hallusta löytyy jo pelin nykyinen PS4-versio, voi sen päivittää saman alustan sisällä uuteen versioon 20 dollarilla. Vanhemman version omistajat voivat hypätä suoraan PS5-versioon myös 30 dollarilla. PS4:n Director’s Cut -version päivittäminen PS5-versioon kustantaa kymmenen dollaria.

Virallisia eurohintoja siirtymille ei ole toistaiseksi vahvistettu. Pelin ennakkotilausten pitäisi kuitenkin käynnistyä jo hiljalleen.

Alkuperäinen Ghost of Tsushima -versio saa sekin toki vielä hieman ilmaisia lisäominaisuuksia ja sisältöä tulevaisuudessa. Uusi tulossa oleva päivitys lupaa monipuolistaa pelin valokuvaustilaa ja saavutettavuusasetuksia sekä tarjota lukitusmahdollisuuden vihollisiin sekä kyvyn piilottaa pelihahmon nuolikotelon näkyviltä. Verkkopuoli Ghost of Tsushima: Legends elää sekin saaden tulevaisuudessa vielä muun muassa uuden pelitilan, joka on määrä esitellä tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa