Ghost of Tsushima: Legends laajenee ja itsenäistyy omaksi pelikseen / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost of Tsushima: Legends laajenee ja itsenäistyy omaksi pelikseen

4.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Ghost of Tsushima: Legends, Ghost of Tsushima, Legends, Sucker Punch, Director's Cut, PS5, moninpeli,

Ilmaisena moninpelilaajennuksena alkunsa saanut Ghost of Tsushima: Legends julkaistaan seuraavaksi omana pelinään. Itsenäistyminen tapahtuu hieman Ghost of Tsushima: Director's Cutin julkaisun jälkeen 3. syyskuuta ja tarjoaa siis mahdollisuuden nauttia moninpelattavasta samuraitoiminnasta 20 euron hintaan ilman tarvetta Ghost of Tsushima -pääpelin hankkimiselle.

Itsenäinen versio Legendsista julkaistaan niin PS5:lle kuin PS4:lle. Se on mahdollista päivittää halutessaan uuteen Director's Cut -versioon PS4:llä kustantaen 50 euroa ja PS5:llä maksaen 60 euroa.

Ennen julkaisua 20. elokuuta Legends saa lisäksi pienen päivityksen, joka muun muassa tasapainottaa pelin Survival-tilaa ja ujuttaa mukana uusia viikottaisia Survival Nightmare -variantteja.

Syyskuun 3. päivä alkaen Legendsia odottaa myös uusi satsi sisältöä. Näitä edustavat ennen kaikkea tuore Rivals-tila, jossa kaksi kahden hengen joukkuetta kamppailevat toisiaan vastaan epäsuorasti kaataen vastaan asettuvia vihollisaaltoja mahdollisimman nopeaan tahtiin ja häiriten samalla toistensa puuhia muun muassa kirouksin.

Tulossa on myös uusi Gear Mastery -kehitysjärjestelmä. Se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää tason 110 varusteita osaksi pelin hahmoluokkia ja avata näin erilaisia haasteita suoritettavaksi, jotka voivat auttaa parantamaan varusteita ja avaamaan hahmoluokille uusia kykyjä.

Tarkoituksena Legendsin olisi myös saada viikottaista lisäsisältöä aikavälillä 10.9.-1.10. Tuolloin odottaa sopii uusia Rivals- ja Survival-karttoja sekä aina vain vaikeamman version pelin Raid-osuudesta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Nyt on hetkeks taas jauhettavaa