Ghost of Tsushima: Legends saapuu ensi viikolla – osa ilmaista suurpäivitystä / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost of Tsushima: Legends saapuu ensi viikolla – osa ilmaista suurpäivitystä

5.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Ghost of Tsushima: Legends, Legends, Ghost of Tsushima, playstation

Ghost of Tsushima laajenee uusille urille ensi viikolla 16. lokakuuta. Pelin mittava 1.1-päivitys saa tuolloin julkaisunsa ja sen osana tuloaan tekee ilmainen pelitila Ghost of Tsushima: Legends.

Alun perin elokuussa paljastettu Legends tarjoaa yhteistyötoimintaa maksimissaan neljälle pelaajalle, mitä voi kummastella nyt uudella kuvamateriaalilla. Esille sekä videolla että ruutukaappauksilla on tuotu ennen kaikkea pelitilan eri hahmoluokat. Näitä edustavat niin suoraan taistoon erikoistunut samurai, etäältä kamppaileva hunter, kavereitaan tukeva ronin kuin yksittäisiin mutta vahvoihin hyökkäyksiin erikoistunut assassin.

Pelailuun houkutellaan muun muassa uusilla trophy-saavutuksilla sekä haalittavissa olevilla tekniikoilla ja varusteilla. Mikromaksuista tilan kerrotaan olevan vapaa.

Myös Ghost of Tsushiman pääpeli kehittyy päivityksellä. Isoin lisäys on New Game+ -tila, jossa pelaajat pitävät kaikki tekniikkansa ja perusvarusteensa sekä pääsevät haastamaan itsensä korotettavissa olevalla vaikeustasolla. Käytössä oleva heppa saa sekin uuden ilmeen ja myös uutta löydettävää on luvassa. Näitä ovat niin erityisen voimakkaat uutuusamuletit sekä mahdollisuus jatkaa aseiden päivittämistä pykälällä. Löydettävissä on myös uusi kukkatyyppi ja kauppias, joilla on tarjota lisää värjäysmahdollisuuksia varusteita varten.

Pienempiä lisiä edustavat helpompi keino hallinnoida eri varustekokoonpanoja sekä uudet valokuvaustilan mukana saapuvat optiot.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja