Ghost of Tsushima päivittyi tappavalla Lethal-vaikeustasolla – myös helpotuksia tarjolla

Ghost of Tsushiman tuore päivitys 1.05 toi mukanaan niin lisähaastetta kuin helpoutksiakin.

28.7.2020 11:27

Sucker Puchin äskettäin ilmestyneen Ghost of Tsushiman pelaajat voivat haastaa pelitaitonsa nyt äärimmilleen. PlayStation 4-seikkailu on yön aikana päivittynyt versioon 1.05, joka on tuonut mukanaan ennen kaikkea uuden Lethal-vaikeustason.

Lethal-tasolla mongolivihollisten aseet aiheuttavat enemmän vahinkoa pelaajalle, mutta vastapainoksi myös pääsankari Jinin katana on kokenut tehonlisäyksen. Viholliset ovat yleisestikin aggressiivisempia yhteenotoissa, minkä lisäksi torjuntojen ja väistöjen suorittamiseen tarkoitettua aikaikkunaa on kavennettu. Jopa taisteluiden välttelyä on vaikeutettu, sillä Lethal-tasolla viholliset myös havaitsevat Jinin totuttua nopeammin.

Lisähaasteen ohella 1.05-päivitys tuo mukanaan myös helpotuksia. Niitä kaipaaville on saapunut mahdollisuus laskea taisteluiden intensiivisyyttä ja höllentää hiiviskelyelementtejä anteeksiantavimmiksi. Niin sanotussa Lower Intensity -tilassa useimmat tavanomaisesti torjumattomat vihollishyökkäykset ovat torjuttavissa, minkä lisäksi vastustajat keskeyttävät hyökkäyskombonsa vahingoittaessaan pelaajaa antaen täten useampia tilaisuuksia parantaa haavojaan.

Päivityksen pienemmät lisäykset tuovat Ghost of Tsushimaan perinteisiä bugikorjauksia sekä mahdollisuuden muuttaa tekstityksen kokoa ja väritystä.

Lähde: Sucker Punch

Lisää luettavaa