Ghost of Tsushima sai julkaisupäivän – tässä PS4-yksinoikeuden tarinatraileri ja erikoisversiot / Uutiset / pelaaja.fi

Ghost of Tsushima sai julkaisupäivän – tässä PS4-yksinoikeuden tarinatraileri ja erikoisversiot

5.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Ghost of Tsushima, Sucker Punch, ps4, inFamous, julkaisupäivä, 26. kesäkuuta, SIE, Sony, Sony Interactive Entertainment,

Sony Interactive Entertainment ja Sucker Punch ovat vahvistaneet julkaisupäivän Ghost of Tsushimalle. InFamous-sarjan tekijöiden tulkinta historiallisesta Japanista päästään todistamaan PlayStation 4:llä kesäkuun 26. päivä.

Uudella trailerilla Ghost of Tsushiman sankari Jin tuodaan aiempaa paremmin valokeilaan yhdessä tätä ympäröivien ihmisten kanssa. Pääpaino videossa onkin tarinalla, mutta myös pelikuvamaistiaisia on mahtunut hippusen verran mukaan.

Pelin erikoisversiot on samalla vahvistettu. Tarjolla on esimerkiksi latausmuodossa jaettava Digital Deluxe Edition, joka tarjoaa pelin mukana muun muassa ladattavan taidekirjan, kehittäjien kommenttiraidan, PS4-teeman sekä muutamia pelin sisäisiä esineitä. Fyysisellä puolella tarjolla nähdään hyvin vastaavanlaisesta sisällöstä koostuva Special Edition sekä tuhdimpi Collector's Edition, johon mukaan on saatu muun muassa kangaskartan sekä naamiopatsaan kaltaisia lisukkeita.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hoshiiii! Mongolien hyökkäys on kyllä mielenkiintoinen tapahtuma, jota ei ole taidettu hirveästi peleissä nähdä. Melkein kaikki samurairäimeet siellä Sengoku-kaudella. Tämä on odotuslistan kärkikahinoissa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Vuoden peli-materiaalia.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Nälkä sen kuin kasvaa.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Lip synkki on enkun kielelle tehty. Jos ja toivottavasti vaihtoehtona on japaninkielinen ääniraita, niin näyttää varmasti oudolta. Harmi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, ei tarvi spesiaalia miettiä kun artbook on pistetty digitaaliseksi. Toisin kuin aiemmat Sony-ekslut. Hinta lienee silti sama vaikka ainoa ekstra on steelbook, joita joskus on saanut ilmaiseksikin ennakkotilausetuina. Noita digidigejä en laske minkään arvoiseksi.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Kyllähän tätä on odotettu ja veikkaan myös että on kova haastaja vuoden peliksi. Tämän vuoden pelitarjonta on jotain uskomatonta timanttia.

Käyttäjän DedWorth kuva
DedWorth

YESSsss... Hype vain kasvaa. Vuoden peli!

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Juu, kyllähän tämä ihan mielenkiintoiselta näyttää. Toivottavasti avoin maailma ei ole vain turhaa täytettä, vaan mukaan on saatu oikeasti mielekästä sivutekemistä.

Nostoja