Ghostbusters tekee paluuta remasteroidun pelin muodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Ghostbusters tekee paluuta remasteroidun pelin muodossa

15.05.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Haamujengi näyttäisi tekevän paluuta valkokankaiden ohella myös peliruuduille.

Ensi vuodelle kaavaillun Ghostbusters 3:n ohella Ghostbustersin yliluonnollisesta komediasta voidaan päästä nauttimaan myös uudistetun Ghostbusters: The Video Gamen muodossa. Alun perin vuonna 2009 julkaistu peli on nimittäin listattu Taiwanilaisen ikärajaluokituslautakunnan listoilla suoraviivaisella Ghostbusters: The Video Game Remastered -nimellä.

Listauksen perusteella Terminal Realityn kehittämän Ghostbusters: The Video Gamen uusinnan taustalla olisi Shaq Fu: A Legend Rebornin kehittänyt Mad Dog Games. Peli on listattu Xbox Onelle, mutta oletettavasti se olisi tulossa lisäksi ainakin PS4:lle, mikäli listaus pitää paikkansa. Toistaiseksi peliä ei ole vahvistettu virallisesti.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Loistava uutinen! Ainakin jos tämä on se kehuttu "kolmas elokuva". Itsellä jäänyt aikoinaan pelaamatta mutta jos tämä nyt tulee nykylaitteille niin pakkohan se on sitten kokea.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämä meni itseltäni ohi, vaikka voisin edelleen jostakin Boxille hommata. Se todellakin kehuttu "kolmas elokuva", jote emme koskaan saaneet.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Mad Dog Games on myös juurijulkaistun mainion World War Z:n julkaisija. Suosittelen kaikille L4D:n ja yleensäkin zombien ystäville.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Jos tulee, niin pitää nyt sitten tuo hankkia.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kelpaa, sen verran hyvä peli kuitenkin kyseessä.