Gigantic-verkkopelin hirviötoiminta avautuu kaikkien näperrettäväksi

Hirviövetoista toimintaa tarjoileva MOBA-peli Gigantic avautuu pian kaikkien kokeiltavaksi avoimella beta-testillään.

29.11.2016 23:35

Verkkopohjaisten areenatoimintapelien genreen omia käänteitään tuova Gigantic valmistautuu käynnistämään pian avoimen beta-vaiheensa. Alkaen 8. joulukuuta peliä voi lähteä testailemaan ilmaiseksi sekä Xbox Onella konsolin Game Preview -ohjelman välityksellä että myös Windows 10:llä.

Pelattavaksi betassa saadaan kolme karttaa, kun taas hahmojen osalta tarjolla on aina kuusi viikottain vaihtuvaa sankaria pelin 16 hahmon tarjonnasta. Vielä ennen tulvaporttien aukeamista Giganticista järjestetään 1. joulukuuta alkaen myös viikon pituinen suljetumpi testisessio, joiden voimin kehittäjä Motiga on hankkinut testidataa luomuksestaan aiemminkin.

Mukaan testailijaksi on voinut ilmottautua Giganticin kotisivuilla.

Monien muiden areenatoiminpelien tapaan myös Giganticissa yhteen ottavat kaksi pelaajajoukkuetta. Joukkueiden tarkoituksena ei ole kuitenkaan vain tunkeutua vihollispuolustusten läpi näiden vartioiman monumentin tai vastaavanlaisen rakennelman tuhoamista varten. Sen sijaan molemmat joukkueet omaavat oman taistelukykyisen jättihirviön, joista vain toisen on määrä elää ottelujen päättyessä.

Lähde: Perfect World Entertainment

Lisää luettavaa