Gigantic-verkkopelin hirviötoiminta avautuu kaikkien näperrettäväksi / Uutiset / pelaaja.fi

Gigantic-verkkopelin hirviötoiminta avautuu kaikkien näperrettäväksi

30.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Verkkopohjaisten areenatoimintapelien genreen omia käänteitään tuova Gigantic valmistautuu käynnistämään pian avoimen beta-vaiheensa. Alkaen 8. joulukuuta peliä voi lähteä testailemaan ilmaiseksi sekä Xbox Onella konsolin Game Preview -ohjelman välityksellä että myös Windows 10:llä.

Pelattavaksi betassa saadaan kolme karttaa, kun taas hahmojen osalta tarjolla on aina kuusi viikottain vaihtuvaa sankaria pelin 16 hahmon tarjonnasta. Vielä ennen tulvaporttien aukeamista Giganticista järjestetään 1. joulukuuta alkaen myös viikon pituinen suljetumpi testisessio, joiden voimin kehittäjä Motiga on hankkinut testidataa luomuksestaan aiemminkin.

Mukaan testailijaksi on voinut ilmottautua Giganticin kotisivuilla.

Monien muiden areenatoiminpelien tapaan myös Giganticissa yhteen ottavat kaksi pelaajajoukkuetta. Joukkueiden tarkoituksena ei ole kuitenkaan vain tunkeutua vihollispuolustusten läpi näiden vartioiman monumentin tai vastaavanlaisen rakennelman tuhoamista varten. Sen sijaan molemmat joukkueet omaavat oman taistelukykyisen jättihirviön, joista vain toisen on määrä elää ottelujen päättyessä.

Lähde: Perfect World Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Näyttää yllättävänkin hauskalta

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Gears of Warin hauskin pelimuoto on Capture the Leader ja siinä on jotain samaa tämän kanssa. Mukavalta tämäkin peli vaikuttaa mutta itse toivoisin enemmän Gears 4:än tuota mainitsemaani pelimuotoa. Siinä on tarkoitus kaapata pomo ja pitää tätä hallussa tietty aika. Löytyy myös Guardian-pelimuoto, jossa spawnit loppuvat kun pomo on hoideltu mutta se ei ole niin hauska kuin CtL. Tuli vain mieleen kun on sen verran samanhenkinen meno.

Nostoja