Goat Simulator -kehittäjät vakavoituvat hieman – tässä saapuu Satisfactory / Uutiset / pelaaja.fi

Goat Simulator -kehittäjät vakavoituvat hieman – tässä saapuu Satisfactory

19.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ruotsalainen Coffee Stain Studios tunnetaan nykyisin parhaiten sekoilupeli Goat Simulatorista, mutta seuraavaksi se on aikeissa tehdä jälleen jotain hieman muuta. Tiimin uudeksi peliksi on vahvistunut Satisfactory, joka vaikuttaa kovasti kolmiulotteiselta versiolta indiehitti Factoriosta.

Alustavasti ainakin Windows-koneille suuntaava Satisfactory sijoittuu muukalaisplaneetalle, jonka luonnovaroja käyttäen tarkoituksena olisi rakentaa ja suunnitella aina vain monimutkaisempia tehdasrakennelmia, jotka toimisivat mahdollisimman tehokkaasti ilman pelaajan jatkuvaa huolenpitoa. Rakentelu vaatii aina välillä myös pelimaailman tutkiskelua, mikä tuo mukanaan niin seikkailullisia aspekteja että hieman toimintaakin.

Halutessaan pelailu onnistuu parhaimmillaan neljän pelaajan yhteistyönä.

Coffee Stain Studios ei ole toistaiseksi halunnut antaa vielä julkaisuajankohtaa Satisfactorylle, mutta pitää tätä vuotta vielä ainakin jossain määrin mahdollisena julkaisuikkunana. Se ei ole kuitenkaan aikeissa hätäillä asian suhteen ja on näin siis valmis tarpeen vaatiessa pidentämään sen kehitysaikaa.

Ennen Goat Simulatoria Coffee Stain Studios työsti myös tornipuolustussarja Sanctumia.

Lähde: Satisfactory (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.