God of War -luojan maine ei pelastanut autopeliä / Uutiset / pelaaja.fi

God of War -luojan maine ei pelastanut autopeliä

25.07.2013 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
8

Edes God of War- ja Twisted Metal -sarjojen isä, David Jaffe, ei onnistunut houkuttelemaan pelaajia uuden pelin joukkorahoitukseen. Jaffen oli tarkoitus auttaa Interstate -76 -pelin tehneitä Michael Kaufmania ja Mike Arkinia MotorGun-nimisen autotaistelupelin luomisessa.

Vaikka koolla oli siis useita ajoneuvosodan veteraaneja, ja kampanjan menestyessä pelin tiimiin olisi liittynyt Chris Avellonen ja Jesper Kydin kaltaisia juhlittuja kehittäjiä, MotorGunin onnistui kokoamaan ensimmäisen viikkonsa aikana vain hieman alle 10 prosenttia 650 000 dollarin tavoitteestaan. Kaufman ja Arkin päättivät sen vuoksi keskeyttää kampanjan hyvissä ajoin.

- Teimme vaikean päätöksen, että emme venytä tätä turhaan. Keskeytämme kampanjan ja aloitamme sen uudelleensuunnittelun, Kickstarter-sivulla todetaan.

Luvassa on melko varmasti uusi Kickstarter-kampanja, joka käynnistetään kaksikon Pixelbionic-studion suunniteltua MotorGunin uusiksi.

Lähde: Kickstarter

 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Getari kuva
Getari

Ei oikein kiinosta nuo aseet + autot (paitsi gta yms) odottelen vain sitä bugbearin next car game projektinimellä olevaa peliä. http://www.nextcargame.com/

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Harmi et kaatu. Tämmösiä pelejä ei oo viime aikoina ainakaan tullu liikaa. Laadukkaita ainakaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Vaikka se teaseri gameplay näytti karulta niin kyllä tuossa olisi voinut olla potentiaalia. Toivottavasti näemmä tämän projektin vielä jossain toisessa muodossa.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

Ei oikein kiinosta nuo aseet + autot (paitsi gta yms)

Mistä lähtien GTA:an autoihin on voitu modaa aseita kiinni ? Mieleen tulee vain se yksi ja ainoa paras tämän tyylinen peli ja se on Vigilante..

Käyttäjän frozen kuva
frozen

interstate 76 oli pirun kova mutta kun ei ole tässä yksinpeliä niin ei voisi vähempää kiinostaa

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Penskana noita tuli kyllä pelattua tukka putkella Twisted Metalit, Vigilante8 (ja etenkin V82) sekä Rogue Trip yms. Loistavia pelejä ja aika kovia soundtrackeja myös. Ei vaa enää jaksanut tuo uus Twisted enää demonkaan perusteella kiinnostaa, ehkä tullut "kasvettua ulos" mokomasta :/

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Jengi varmaan nyt vähän venailee noiden Kickstarttereiden tuloksia.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Barrakuda

Jengi varmaan nyt vähän venailee noiden Kickstarttereiden tuloksia.

onhan noita kickstarter peliä tullu jo monta ulos ja tänään viimeksi tuli steamiin Shadowrun Returns

Nostoja