God of Warin Kratos antaa äänensä Black Pantherille uudessa Marvel’s Avengers -laajennuksessa / Uutiset / pelaaja.fi

God of Warin Kratos antaa äänensä Black Pantherille uudessa Marvel’s Avengers -laajennuksessa

19.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
God of War, Christopher Judge, Black Panther Marvel's Avengers Wakanda

Vuoden 2018 God of Warin tähti Christopher Judge esiintyy Mustana Pantterina tulevassa Marvel’s Avengersin War for Wakanda -lisäsisällössä.

Entertainment Weekly haastatteli Kratos-näyttelijää ja War for Wakanda -tiimiä, jotka totesivat yksimielisesti Marvel’s Avengersin Mustan Pantterin olevan hahmona aivan eri tilanteessa kuin elokuvasta tuttu T'Challa. Myös ero Rise of the Black Panther -sarjakuvaan on suuri, sillä hahmo on nyt vanhempi ja hieman viisaampi. Judge vakuutti, että hänen versionsa hahmosta eroaa kunnioittavasti edesmenneen Chadwick Bosemanin vastaavasta.

– Torjuin ensin roolin heti. Mustia Panttereita on paljon, mutta en uskonut, että kenenkään pitäisi enää tehdä T'Challaa. Varsinaiset keskustelut etenivät, ja periaatteessa päädyin tekemään sen, koska äitini ja lapseni sanoivat, että he kieltävät minut muuten, Judge selitti.

Ilmainen War for Wakanda -laajennus on määrä julkaista ensi kuussa.

War for Wakanda

Lähde: Entertainment Weekly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Fun Fact: Christopher Judge kerran sanoi että videopeliala on minne näyttelijöiden urat menevät kuolemaan. Hänet myös huijattiin Kratoksen rooliin, hänen manageri piilotti faktan että kyseessä oli videopeli.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus Brutal1ty

Fun Fact: Christopher Judge kerran sanoi että videopeliala on minne näyttelijöiden urat menevät kuolemaan. Hänet myös huijattiin Kratoksen rooliin, hänen manageri piilotti faktan että kyseessä oli videopeli.

Joo, varmasti oli äijä menossa kohti Hollywood A-listerien klubia Star Gaten jälkeen hahah. Onkohan vielä tuota mieltä, ehkä se ei täysin ymmärtäny millä tasolla videopeliala on nykyään. Steven Ogg (Trevor GTAV) on sitä mieltä että GTA V taas nosti sen uraa ja alko saamaan töitä lisää.

Nostoja