Godfather 2:n yksityiskohtia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Godfather 2:n yksityiskohtia julki

7.08.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
25

Muutaman vuoden takainen Godfather-peli saa jatkoa. Pelistä kerrotaan enemmän tuoreimmassa Xbox World 360 Magazinessa.

Toinen Godfather sekoittelee toiminta- ja strategiapelin elementtejä. Peliä voi pelata toimintapeleistä tutun kuvakulman lisäksi myös yläviistosta kuvatusta kuvakulmasta, jonka avulla valloitettujen alueiden hallinnoiminen onnistuu. Peli sisältää siis sekä strategiapelaamista, että tiukkaa toimintaa.

Godfather 2 sijoittuu Miamiin, Havannaan ja New Yorkiin. Pelissä on mukana kuusi pelattavaa hahmoluokkaa jotka ovat tappelija, räjähde-ekspertti, tuhopolttaja, lääkintämies, kassakaappi-spesialisti ja insinööri.

Godfatherin jatko-osa julkaistaan ensi vuonna.

Lähde: Xbox 360 World Magazine

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Mafia II....... tuo peli on SE Mafiapeli jota odotan eniten..... Godfather II varmaan ihan hyvä, mutta enpä usko että Mafiaa haastaa.....

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Mafia 2 odotellaan kovasti,mutta eka god Father oli hyvä ja jaksoin ihan läpi asti 2 voi olla myös hyvä. Mafia 2 on täällä kuitenkin se ainoa kunnon tämän hetken mafiapeli,jota odotellaan kaikista eniten.

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Mafia 2:ta odotan itsekin enemmän kuin tätä, mutta ehkä tämäkin tulee ostettua ainakin parin arvostelun katsomisen jälkeen. Ihmettelen vain, miten tämä liittyy Godfather-leffoihin vai onko yhteistä vain nimi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ettei vain nyt yritettäisi haukata liian isoa palaa.. valitsisivat nyt sen toiminnan tai strategian pelityypiksi ja keskittyisivät vain siihen, ensimmäisessä Godfatherissa ei muistaakseni toiminut se yksi ja ainut pelitapakaan kovinkaan hyvin!

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Mafia 2 odotan enemmän. Toivottavasti Godfather 2 onnistuu, onhan kyseessä kuitenkin loistavan elokuvan lisenssi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

-.-

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä se on pojat MAFIA 2 mikä ostetaan......

Käyttäjän the wii kuva
the wii

ensimmäinen godfather oli ihan hyvä toi vottavasti 2 on myös mutta itse odotan enemmän mafia 2

Käyttäjän Tabe kuva
Tabe

Mafia 2 on kyllä saavuttanut ainakin minun kohdalla erityisen paikan pelihyllyssäni. Mahtava peli, jonka toteutus jaksaa edelleenkin potkia lujasti. Todellinen kulttimaineen saavuttanut peli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ Hienoa! Nyt kertoisitko mistä sait aikakoneen ja kävit hakemassa pelin, niin että minäkin voisin todeta saman ihan omin silmin?? Vai olisiko sittenkin mahdollista, että puhutkin Mafia ykkösestä?!:D