Gods & Monsters vuoti pelattavaksi Stadiaan – Ubisoftin mukaan lopullinen peli tulee kuitenkin olemaan varsin erilainen

Ubisoftin Gods & Monsters vuoti pelattavaksi Google Stadiaan, mutta yhtiön mukaan peli on muuttunut pelattavasta versiosta varsin paljon.

13.6.2020 11:05

Varhainen versio Ubisoftin Gods & Monstersista vuoti Googlen Stadia-suoratoistopalveluun. Sitä ehti Googlen mukaan pelaamaan muutama sata ihmistä alle puolen tunnin verran. Ubisoft kertoi, että lopullinen peli poikkeaa vuotaneesta versiosta varsin paljon. 

Viimeistelemätön demoversio fantasiapelistä löytyi Stadian valikoimasta koodinimen Orpheus alta. Sosiaalisessa mediassa julkaistuilta videoilta nähdään, että kiipeäminen pelissä kuluttaa jonkinlaista energiapalkkia, kun taas taisteluun suunnataan miekkaa heiluttamalla ja parantavia juomia ryystämällä. 

A short video of Gods and Monsters gameplay! from r/Stadia

Ubisoft vahvisti vuotaneen materiaalin olevan vuoden vanhaa. Lisätietoja pelin kehityksestä on tulossa vielä kesän lopussa, ja muutoksia on ilmeisesti tapahtunut paljon. Ubisoft Quebecin Marc-Alexis Cote kertoi pelin sävyn, ulkoasun, hahmomallien ja jopa nimen vaihtuneen Stadiassa nähdystä versiosta, joka esiteltiin kesän 2o19 E3-messuilla. 

Google pyysi vuotoa anteeksi pelisivusto Kotakulle antamassaan lausunnossa. Gods & Monstersina aiemmin tunnetulla pelillä ei ole vielä julkaisupäivää, mutta se julkaistaan Stadian lisäksi PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle. 

Lähteet: EurogamerKotaku

Lisää luettavaa