Gods & Monsters vuoti pelattavaksi Stadiaan – Ubisoftin mukaan lopullinen peli tulee kuitenkin olemaan varsin erilainen / Uutiset / pelaaja.fi

Gods & Monsters vuoti pelattavaksi Stadiaan – Ubisoftin mukaan lopullinen peli tulee kuitenkin olemaan varsin erilainen

13.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
Gods & Monsters

Varhainen versio Ubisoftin Gods & Monstersista vuoti Googlen Stadia-suoratoistopalveluun. Sitä ehti Googlen mukaan pelaamaan muutama sata ihmistä alle puolen tunnin verran. Ubisoft kertoi, että lopullinen peli poikkeaa vuotaneesta versiosta varsin paljon. 

Viimeistelemätön demoversio fantasiapelistä löytyi Stadian valikoimasta koodinimen Orpheus alta. Sosiaalisessa mediassa julkaistuilta videoilta nähdään, että kiipeäminen pelissä kuluttaa jonkinlaista energiapalkkia, kun taas taisteluun suunnataan miekkaa heiluttamalla ja parantavia juomia ryystämällä. 

A short video of Gods and Monsters gameplay! from r/Stadia

Ubisoft vahvisti vuotaneen materiaalin olevan vuoden vanhaa. Lisätietoja pelin kehityksestä on tulossa vielä kesän lopussa, ja muutoksia on ilmeisesti tapahtunut paljon. Ubisoft Quebecin Marc-Alexis Cote kertoi pelin sävyn, ulkoasun, hahmomallien ja jopa nimen vaihtuneen Stadiassa nähdystä versiosta, joka esiteltiin kesän 2o19 E3-messuilla. 

Google pyysi vuotoa anteeksi pelisivusto Kotakulle antamassaan lausunnossa. Gods & Monstersina aiemmin tunnetulla pelillä ei ole vielä julkaisupäivää, mutta se julkaistaan Stadian lisäksi PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle. 

Lähteet: EurogamerKotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, Assassin's Creed x Breath of the Wild. Todella selvästi uusimpien AC-pelien mekaniikat tuota keskustelua ja valikoita myöten alla ja staminapyörylä on suoraan Breath of the Wildista, kuten graafinen tyylikin (vaikka ei toki sen mitenkään oma olekaan).

Nyt on siis tulossa se purjehtimispeli, jossa lyödään yhteen Breath of the Wild ja Wind Waker ja nyt tässä taas AC ja Breath of the Wild.

En valita ja ehkäpä eniten potentiaalia on tässä, sillä BotW oli melko tylsä ja se purjehtimispeli (en jaksa googlettaa nimeä) tuntuu liikaa samalta (eli tylsähköltä) kun taas tässä AC-mekaniikkoja sekoittavassa voi olla jopa jotain tekemistäkin.

Saa nyt kuitenkin nähdä mitä sieltä tulee.

Nostoja