GOG.comiin iski hirviömäinen talviale – ilmaista pelattavaa taas myös tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

GOG.comiin iski hirviömäinen talviale – ilmaista pelattavaa taas myös tarjolla

1.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

GOG.com-kauppapaikalla vietettiin vasta Black Friday -alennusviikkoa, mutta jo nyt uusi alennuskampanja on käynnistynyt sivulla. Aina tästä torstaista joulukuun 11. päivään asti latauskaupassa juhlitaan nyt talven tuloa "hiviöimäisellä talvialella", josta odotettavissa on uusia tarjouksia päivittäin parhaimmillaan 90 prosentin leikkauksilla.

Houkutellakseen ostajia puoleensa GOG tarjoilee samalla jälleen myös ilmaista pelattavaa asiakkailleen. Seuraavan kahden vuorokauden sisällä palvelun etusivulta voi käydä noukkimassa itselleen Neverwinter Nights Diamond Editionin, joka on käytännössä kaiken kattava paketti BioWaren yli 14 vuotta vanhasta roolipeliklassikosta. Tarjouspelejä ostamalla käsiksi on mahdollista päästä myös kaupanpäällisenä Shadow Warrior: Classic Reduxiin, Shadowrun: Dragonfall - Director's Cutiin ja Stasisiin.

Tuttuun malliin suurta osaa alennuksista voi pidellä silmällä myöskin kauppapaikan etusivulla.

Merkkejä Steamin omien talvialennusten aloituspäivästä on nyt myös saatu. Niin NeoGAF-keskustelupalstalla kuin Eurogamer-sivuistolla on raportoitu, että alet lyödään käyntiin 22. joulukuuta. Ilmeisesti meno kestää aina tammikuun 2. päivään asti.

Lähde: GOG.com, Eurogamer, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ihan kiva tuo ilmainen Neverwinter Nights Diamond Editionin

Nostoja