Going Medievalin myynti mestaa kilpailijoita kärkipaikoilta – keskiaikasimulaatio Steamin tilastojen ykköseksi heti avausviikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Going Medievalin myynti mestaa kilpailijoita kärkipaikoilta – keskiaikasimulaatio Steamin tilastojen ykköseksi heti avausviikolla

10.06.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Going Medieval

Julkaisija The Irregular Corporation ja kehittäjä Foxy Voxel ilmoittivat siirtokuntien rakennus- ja selviytymissimulaatio Going Medievalin saavuttaneen yli 175 000 yksikön myynnin avausviikollaan.

Reipas avaus varmisti pelille kärkipaikan viime viikon Steam-myyntitilastoissa. Going Medieval asettaa pelaajan hallitsemaan yhtä ihmiskunnan historian synkimmistä ja vaarallisimmista ajanjaksoista. Kehittäjän mukaan äärettömän uudelleenpeluuarvon omaava keskiaikasimulaatio on saatavilla nyt Early Access -vaiheessaan niin Steamin ja Epic Games Storen kuin GOG-kauppapaikankin kautta.

Going Medievalin matkan aloittaminen tällä tavalla on osoitus kaikesta kovasta työstä, joka siihen on tähän mennessä kaadettu, sekä täällä Foxy Voxelissa että ystäviltämme Irregular Corporationissa. Mutta, kuten kaikki näkevät etenemissuunnitelmasta, tulossa on paljon enemmän, kun etenemme Early Accessista täydelliseen julkaisuun, Foxy Voxelin toinen perustaja ja kehittäjä Vladimir Zivkovic sanoi.

Lähde: Games Press

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja