Entisistä Burnout-autopelisarjan kehittäjistä koostuva uusi brittiläisstudio Three Fields Entertainment on tuonut julki ensimmäisen pelinsä. Tulevan toukokuun aikana latauskauppoihin tuloaan on tekemässä Dangerous Golf, jota studio on kehitellyt viimeiset kuukaudet niin PlayStation 4:ää, Xbox Onea kuin Windows-koneitakin varten.

Dangerous Golf on eittämättä luotu hyvinkin vastaavassa hengessä kuin Burnout-sarja aikoinaan. Pelin näkemys golfista ei ole todellakaan mikään erityisen rauhanomainen, vaan tarkoituksena siinä olisi valloittaa yli sata erilaista reikää aiheuttaen samalla niin paljon tuhoa kuin vain suinkin mahdollista. Perinteisten viheriöiden sijaan pelin kentät sijoittuvatkin mitä erikoisempiin lokaatioihin ja pääseepä pelivälineen muuttamaan välillä myös pommiksi maksimaalisen tuhon saavuttamiseksi.

Dangerous Golf on suunniteltu ennen kaikkea kevyeksi huviksi, mutta samalla sen pitäisi toimia myös mielenkiintoisena teknisenä kokemuksena. Three Fieldsin porukka on työstänyt peliä kiivasti hyödyntäen niin Unreal Engine 4 -pelimoottoria kuin Nvidian fysiikkateknologiaakin luodakseen erittäin yksityiskohtaisesti hajoavia ympäristöjä. Pelin ensimmäiset ruutukaappaukset antavatkin jo hieman osviittaa lopputuloksesta.

Tuhovoimaisuuteen luottava debyyttipeli lupaa hyvää Three Fields Entertainmentin toisen projektin kannalta. Jo ennalta studio ilmoitti viime vuonna, että se on aikeissa työstää vielä henkistä jatkoa Burnoutille.

Lähde: Three Fields Entertainment

Lisää luettavaa