Google Stadia saa tänä vuonna yli 120 peliä ja 10 yksinoikeusjulkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Google Stadia saa tänä vuonna yli 120 peliä ja 10 yksinoikeusjulkaisua

17.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Google on kertonut Stadia-alustan saavan reilusti pelattavaa vuoden 2020 aikana.

Eilen julkaistussa blogipäivityksessä Stadia-tiimi kertoo alustan saavan yli 120 peliä tämän vuoden aikana. Lisäksi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana Stadian on määrä saada yli 10 peliä, jotka ovat saatavilla vain Stadialla julkaisunsa aikana. Lisätietoja julkistavista peleistä luvataan lähiaikoina.

Stadian kerrotaan saavan myös uusia ominaisuuksia jo vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Uusien ominaisuuksien joukossa on esimerkiksi tuki 4K-suoratoistolle, tuki uusille Android-laitteille sekä langaton pelaaminen verkon yli suoraan Stadia-ohjaimen kautta.

 

Lähde: Stadia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Eli 10 peliä, jotka ovat ensin vain stadialle ja sitten myös muillekin julkaisukanaville. Eli voi hyvinkin tarkoittaa, että ovat korkeintaan 1kk yksinoikeuksia, jos sitäkään. Muuten luulisi, että siinä lukisi suoraan yksinoikeus jos ne sitä olisivat. Tai vaikka 6kk yksinoikeus, tai vuoden.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

10 yksinoikeutta jotka nykii kuin mummo tolla huippuvehkeellä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Justiinsa huomasin tuossa paikallisen kaupungin facebook ryhmässä kuinka valokuituhankkeelle oli koko kaupungilla kiinnostusta yhteensä viidellä taloyhtiöllä koko kaupungista ja paljon kommentteja siitä kuinka mobiili on tarpeeksi riittävää.

Siinä seuraavana näkyy sitten stadiasta uutisia ja mainoksia niin pistäähän työ väistämättä hieman naurattamaan.

Nostoja