Google Stadia saa tulevaisuudessa myös eksklusiivista sisältöä – palvelulle ensimmäisen oma pelistudio / Uutiset / pelaaja.fi

Google Stadia saa tulevaisuudessa myös eksklusiivista sisältöä – palvelulle ensimmäisen oma pelistudio

25.10.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Google Stadia, Stadia Games & Entertainment, Jade Raymond

Stadia Games & Entertainmentin varapääjohtaja Jade Raymond on paljastanut Googlen perustaneen ensimmäisen Google Stadia -peleihin keskittyvän studion Montrealiin.

Uuden studion tarkoituksena on toimia ensimmäisenä askeleena yhtiön tavoitteelle ”tuottaa eksklusiivisia ja monipuolisia alkuperäisiä pelejä kaikista eri genreistä”. Tätä on tarkoitus tukea myös inklusiivisella ja monipuolisella työympäristöllä.

– Olen tehnyt pelejä jo jonkin aikaa, enkä vaihtaisi saamiani kokemuksia mihinkään. Mutta pystymme parempaan. Me voimme tehdä enemmän. Emme usko Stadiassa ”tarpeeksi hyvään”. Uskomme laajempaan: kunnianhimoisempaan. Inklusiivisempaan. Saavutettavampaan. Immersiivisempään. Lumoavampaan. Tuomme tämän mentaliteetin Stadia Games & Entertainmentiin, ja nyt ensimmäisen studiomme osalta etsimme maailman parhaat kehittäjät mukaamme, Raymond kirjoittaa tiedotteessa.

Toistaiseksi ensi kuussa julkaistava Stadia sisältää vain pelejä, jotka on saatavilla myös muilla alustoilla. Tulevaisuudessa palvelun vetovoimaisuutta näytettäisiin lisäävän kehittämällä sille pelejä, joita ei voi pelata missään muualla.

Google Stadia julkaistaan Suomessa 19. marraskuuta.

Lähde: Google

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Toistaiseksi ensi kuussa julkaistava Stadia sisältää vain pelejä, jotka on saatavilla myös muilla alustoilla.

Mitä olen ymmärtänyt väärin? Millä muilla alustoilla vaikkapa Orcs Must Die 3 on saatavilla kuin Stadialla? Eikö nimenomaan osa peleistä ollut yksinoikeuksia - esimerkkini vähintäänkin?