Google Stadian seuraavat askeleet ja uudet pelit paljastetaan huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Google Stadian seuraavat askeleet ja uudet pelit paljastetaan huomenna

27.04.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
13
Google Stadia, Stadia Connect, Stadia

Google on julkistanut vuoden ensimmäisen Stadia Connect -lähetyksen huomiselle, jolloin kuullaan suoratoistopalvelun seuraavista askelista.

Tiedotteessa luvataan lähetyksessä saatavan lisäkuulumisia Stadia-tiimiltä sekä muutamia uusia pelijulkistuksia palveluun. Lähetys nähdään Suomen aikaan tiistaina 28. huhtikuuta kello 19:00.

Yhtiön edellisessä Stadia Connect -lähetyksessä viime elokuussa paljastettiin seitsemän uutta palveluun saapuvaa nimikettä, ja palvelun debyyttilähetyksessä julkistettiin virallisesti Larian Studiosin Baldur’s Gate III.

Aiemmin tässä kuussa Google lanseerasi Stadian ilmaisen Basic-jäsenyyden, joka tarjoaa palvelun käyttöön ilman Pro-tilaukseen sisältyviä lahjapelejä sekä 4K-resoluutiomahdollisuutta.

Lähde: Google

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ilmaisen Basic-jäsenyys tuli eikä ketään kiinostanu se :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aivan täysi floppi tämä palvelu. Eikä edes tullut yllätyksenä. Voi suosista lisätä jo sinne Googlen hautuumaalle

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Käsittämätöntä miten Googlen kaltainen laitos voi olla näin hukassa tämän kanssa. Ehkä se hukassa oleminen johtuu sitten nimenomaan siitä firman koosta, eli on liikaa pomoja ja kerroksia eikä kukaan oikein tiedä muuta kuin että siellä on potentiaalia kerätä massia.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Googlen tarvisi saada tätä markkinoitua vanhemmille, jotka eivät ole itse pelaajia. Tosin en tiedä onko sellaisilla talouksilla tarpeeksi nopeaa ja laajakaistaista liittymääkään.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

25% alennus 3kk ajan ja sit Stadia pistetään jäihin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ei Google sitten millään voi sitä hinnottelua miettiä uusiksi, ilman isoa muutosta se vähä porukka mikä alennuksilla ja vastaavilla saatiin kaikonnee niitten loputtua.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eiköhän se ole jo virallista, että Geforce Now viimeistään upotti tämän laivan, vaikka julkaisijat nyt vetää pikkuhousut solmussa pelejään pois Nvidian palvelusta. Nvidia joka tapauksessa antoi konkreettisen esimerkin siitä miten suoratoisto tulisi hoitaa ja epäonnistuessaankin se on todennäköisesti nyt pilannut näiden massipäällikkösetien monetisaatiosuunnitelmat vuosiksi eteenpäin.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Palvelu on tarpeellinen ja erinomainen tapa pelata pelejä. Etenkin PC-pelaajana ilahduttaa, että pelit voi pelata nyt myös avoimella PC alustalla ilman että joutuu ostamaan käyttöoikeuden ja käyttämään suljettua Windowssia.

Ongelmana on tietysti vielä pelin vähäinen määrä. Jokaisesta palvelussa olevasta pelistä täytyy olla tietysti iloinen, mutta omissa kirjoissani Destiny 2, RDR2, Metro Exodus, yms. ovat "roskaa", joihin en itse viitsi tunteja pistää. Odottelenkin edelleen pelejä, jotka ovat kehitetty käyttämään pilvipalvelujen tarjoamia mahdollisuuksia.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Hieno alusta kaikinpuolin. Toimii moitteetta kaikilla alustoilla eikä tartte odotella 15 Gt päivityksiä ja tasojen latausajat ovat pc-luokkaa. Sopii meille ruuhkavuosia eläville enemmän kuin nenä päähän. Hinta on oikea, kun ei tarvitse laskea koneen hintaa tai päivityksiä lisänä. Pelejä tulee jatkuvasti lisää ja kaikissa muodoissa. Konsoli fanboys kusevat kintuillensa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus edqe

Odottelenkin edelleen pelejä, jotka ovat kehitetty käyttämään pilvipalvelujen tarjoamia mahdollisuuksia.

Onnea yritykselle.

Nää kaksi edellistä Stadia fanipojan kommenttia kyllä kruunasi päivän.

Nostoja