Googlen uusi peliaiheinen salaisuus tuhoaa hakutuloksesi / Uutiset / pelaaja.fi

Googlen uusi peliaiheinen salaisuus tuhoaa hakutuloksesi

27.04.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Google on tullut tutuksi tavastaan lisätä erilaisia salaisuuksia ja muita erikoisia kikkoja hakukoneeseensa. Esimerkiksi kirjoittamalla Star Fox -pelisarjasta tutun "Do a barrel roll" -lausahduksen hakukenttään, tekee palvelu työtä käskettyä.

Viimeisimpien tuntien aikana huomiota osakseen on saanut palvelun "Zerg Rush" -komento. Googlettamalla kyseisen termin, käyvät kymmenet ja taas kymmenet kirjaimet annettujen hakutulostenkimppuun. Mikäli hiirikäsi on kuitenkin valppaana, voi googlettaja koettaa puolustaa tuloksiaan klikkailemalle päälle käyviä hyökkääjiä.

Termi "rush" on varsin yleisessä käytössä strategiapelipiireissä. Termillä yleensä viitataan taktiikkaan, jossa nopealla massahyökkäyksellä pyritään yllättämään toistaiseksi joukkojaan vielä valmistelevaa pelaajaa. Strategiaa hyödynnetään erityisesti Starcraft-pelisarjassa Zerg-lajilla pelatessa.

Lähde: Google

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

aika hauska :D . hyvä google!

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hauskaa. Ei siinä sen kummempaa.

Käyttäjän SikSak kuva
SikSak

Google aina vaan jaksaa yllättää pelitempauksillaan :D

Käyttäjän Karp kuva
Karp

Sain vaan 18 tapettua...

Käyttäjän Trollface.jpg kuva
Trollface.jpg

do a barrel roll ei toimi operassa :(

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Googlella on kyllä tiettyä silmää tehdä näitä juttuja, joista itse yhtiölle ei ole mitään rahallista hyötyä, mutta nostavat kuitenkin firman arvoa omissa silmissä. Hienoja juttuja, joita on aina kiva bongailla.

Käyttäjän Max Limitz kuva
Max Limitz

Aikoinaan en saanut tuota Barrel Rollia toimimaan, mutta nyt toimi sekin. Suosittelen Googlen asetuksissa kokeilemaan Instant Resultsien poistoa, jos vaikka auttaisi.