Goottikauhuseikkailu Black Mirror saapuu ensi viikolla – tässä tuore traileri

Tsekkiläistä alkuperää olevan The Black Mirror -sarjan uudelleenlämmittely alkaa olla käsillä. Uusi Black Mirror -peli onkin saanut näin ollen nyt tuoreen trailerin.

22.11.2017 15:04

Kesällä paljastunut uusi Black Mirror -seikkailupeli on saanut uuden trailerin muistutuksena sen ensi viikolla tapahtuvasta julkaisusta..

Uusi traileri on vielä kovin tyylitelty ja keskittyy näin ollen esittelemään enemmän Black Mirrorin tarinankerrontaa ja visuaalista tyyliä. Aina silloin tällöin viitteitä saadaan kuitenkin myös pelin ympäristöjen tutkiskelusta, jota on esitelty aiemmin tarkemmin Gamescom-messujen yhteydessä.

Black Mirror -pelin on määrä olla eräänlainen moderni uudelleenlämmittely aiemmin jo kolme osaa keränneeseen The Black Mirror -seikkailupelien sarjaan. Uutta osaa kehittää King Art Games, jonka aiempiin luomuksiin lukeutuu esimerkiksi The Book of Unwritten Tales -sarja.

Tekeillä Black Mirror on ollut Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle, joille se julkaistaan 28. marraskuuta. Nimestä huolimatta pelillä ei ole mitään tekemistä Black Mirror -televisiosarjan kanssa.

Lisää luettavaa