Gotham-tiimi nappasi arvostetun pelipalkinnon / Uutiset / pelaaja.fi

Gotham-tiimi nappasi arvostetun pelipalkinnon

13.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
4

Englantilainen Project Gothameista tunnettu Bizarre Creations nappasi vuosittaisen pelintekijätapahtuman, Developin arvostetun pääpalkinnon. Tunnustuksessa mainittiin sekä Project Gotham Racing 3 että Live Arcaden Geometry Wars -peli. Pelitalo palkittiin myös parhaasta netin hyödyntämisessä pelikäytössä Gotham TV:n ansiosta.

Parhaan uuden (eli ei jatko-osa) konsolipelin palkinto meni Sonyn Buzz-tietovisailulle. Pelijätti nappasi myös innovaatiopalkinnon pelin erikoisohjaimilla.

Lisenssipelien ykköseksi valittiin Ubisoftin ja Michel Ancelin King Kong. Criterion nappasi puolestaan Blackilla ja Burnoutilla parhaan kuva- ja äänisuunnittelun palkinnon ja lisäksi maininnan EA:n sisällä tehdystä omasta kehitystyöstä.

Sonyn Euroopan yksikkö sai vuoden julkaisijan palkinnon. Parhaan uuden tietokonepelin palkinnon sai Fahrenheit-seikkailu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä ihmeellistä Buzzin ohjaimissa? Eikö tollaisia 'paina nappia' ohjaimia ole ollut jo iät ja ajat? Esimerkiksi reaktionopeus peleissä sun muissa.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

Meh, ei anneta arvoa tällaisille, kun EA:n purkkarokki & tylsän epäoriginaali kuvasuunnittelu saavat palkinnot, ja pelit, jotka sen oikeasti ansaitsisivat, eivät saa edes mainintaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Black jehuuuuu oikein, loistava peli!!

Käyttäjän amiraali kuva
amiraali

Fahrenheit oli kyllä erittäin positiivinen ja mukaansa tempaava peli, pienistä puutteista ja virheistä huolimatta. Toivottavasti nähdään tämän lajityypin pelejä jatkossakin.

Nostoja