Grafiikkavertailussa Final Fantasy VII ja Final Fantasy VII Remake – näin 22 vuotta vanha klassikko uudistuu / Uutiset / pelaaja.fi

Grafiikkavertailussa Final Fantasy VII ja Final Fantasy VII Remake – näin 22 vuotta vanha klassikko uudistuu

13.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Final Fantasy VII Remake Gameplay

Sony ja Square Enix räjäyttivät verkon viime viikon lopulla, kun Final Fantasy VII Remakesta julkaistiin ensimmäinen traileri neljään vuoteen. Lyhyellä videopätkällä nähdään kohtauksia ja pelimekaniikkaa seikkailun alkupuolelta, ja monet fanit ovatkin kiitelleet miten uskolliselta pelin ulkoasu näyttää alkuperäisen pelin maailmalle.

GameXplain onkin laatinut vertailuvideon, joka laittaa uuden trailerin sekä vuonna 1997 ilmestyneen alkuperäisen roolipeliklassikon rinnakkain. Vaikka taistelumekaniikka onkin muuttunut, videolta voi havaita varsin uskolliselta vaikuttavan maailman lisäksi yhtäläisyyksiä Cloudin ja Barretin taisteluanimaatioissa ja erikoisliikkeissä.

Final Fantasy VII Remakesta kuullaan lisää kesäkuun aikana, oletettavasti Square Enixin omassa E3 2019 -messulähetyksessä. Tuoreiden raporttien mukaan Square Enix on vahvistanut, että uusioversio julkaistaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti osissa yhden yhtenäisen pelin sijaan.

Uuden trailerin voi katsoa ilman vertailua täältä niin englanniksi kuin japaniksikin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jotkut jaksavat valittaa siitä miten jatkuvat remaket ovat pelkkää rahastusta ja että niihin keskitytään nykyään liikaa, mutta mielestäni jos nuo toteutetaan hyvin kuten Resident Evil 2:n tapauksessa, tai miten FF7:a on lähdetty tekemään uusiksi (fanien valituksesta huolimatta), niin kyllä nuo ainakin itselleni kelpaavat, etenkin kun alkuperäiset ovat aikoinaan jääneet pelaamatta, enkä välttämättä muuten noita alkuperäisiä versioita vaivautuisi pelaamaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitähän syytä tai ideaa tuota samaa vertailua oli kierrättää kolme kertaa tuossa videolla? Saako tekijä tuosta enemmän mainostuloja tai jotain?

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kyllä, vasempi näyttää paremmalta. 👌

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Balnazzard

Jotkut jaksavat valittaa siitä miten jatkuvat remaket ovat pelkkää rahastusta ja että niihin keskitytään nykyään liikaa,

Täydet remaket nyt on ihan eri asia kuin laiskat remasterit last-geniltä.

Niin ja ei edes ollut alkuperäinen PlayStation-versio tuossa videolla. Ainakaan oikealla konsolilla. Emuloimalla sen voi saada näyttämään tuolta.